Bortblåst

Ja, piggheten är som bortblåst. Har såklart blivit förkyld och eftersom det har snöat en dm senaste dygnet så känns det inte direkt som vår än. Jaja, den kommer tids nog. Dagarna är ljusa i af.

Jag vill också tacka er alla som skrivit så gulliga kommentarer den senaste tiden.
Kram till er!! ♥ (speciellt tack till dig
Anna, du vet vad jag menar)


Kommentarer
Postat av: Victoria

Detta är ju sanslöst. Har följt din blogg etgt tag och tyckt att den varit intressant (är fortfarande på sina håll). Jag kan på många sätt hålla med denna anonyma läsare som kommenterat och på en del sätt inte. Jag är också en av dem som valt att inte skaffa baran, jag är idag lite över 40 år och ångrar inte mitt beslut på något vis, jag och min man har det toppen, vi har rest och sett saker som de flesta bara kan drömma om. Vi har många vänner och intressen och lever i min mening det perfekta livet. Visst, båda jobbar arslet av sig då vi är hemma men det är värt varje sekund.



Jag kan tänka mig att personen som kommenterat är yngre, säkert kring 20 som just nu bestämt sig för att hon inte vill ha barn, därav hennes irritation på andra som är gravida och snackar om det. Visst, kan hålla med om att det går till lite överdrift ibland, iaf för en utomstående läsare. Det jag vill komma fram till är att det finns alla typer av människor, med eller utan barn och jag tycker alla är lika värda iaf.



Som du sa, hon kan välja att inte läsa med.



2010-03-12 @ 00:25:11
Postat av: deleine

Krya på dig och grattis i förskott!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback