Min dag i rampljuset...

...var alldeles underbar! Dagen började med att jag var på jobbintervju för ett kontorsjobb som jag hemskt gärna vill ha! Så håll tummarna så att jag får det. :)

Kl 13.30 var det dags att infinna sig på sisters för en liten make over. Det var så kul att få lite proffshjälp av en riktig stylist. Hon hette Kina Nilsson och är syster till Charlotte Perelli. Jag blev jättenöjd med mina nya kläder. Det kändes helt rätt. Vi fick sen gå till Face och bli sminkade. Å, så lyxigt det kändes. Måste gå tillbaka dit och få lite tips och råd hur man ska göra.
Precis före vi skulle göra entre så kom Charlotte och Pernilla. Vi fick visa upp oss i våra vanliga kläder först och medans dom sjöng så gick vi upp och bytte om för att sedan återvända och visa upp våra nya jag.
Jag såg Martin, Nova, Åsa och Filippa bland publiken och min goa granne Camilla var där med kameran i högsta hugg. Nova såg lite chockad ut när hon såg mig se så annorlunda ut och så här blev resultatet:
96028-71
Det ska vara mycket stickat i år, midjan ska framhävas med bälten och färgerna ska vara svart, grått, brunt och cremevitt. Gillade inte bältet så mycket så det var tur att det var bara till låns. Allt annat fick jag behålla. Det finns så mycket fina kläder på sisters att jag ska ta mig en tur dit igen snart och shoppa lite. På kvällen var vi bjudna till Invit för att mingla lite och vi fick vin och tilltugg. Mycket trevligt!

När jag var till stan på onsdag kväll så köpte jag mig nya skor, en klänning, en pyjamas och vantar och diadem till Nova. Fick stå i kö i 40 minuter för skorna men det var det värt för dom var supersköna.

Nu är det back to reality. Dags att fixa lite lunch till madame och mig. *skrattar*


Novas nya vinterskor...

...ser ut så här:
96028-6896028-69
Hon ville ha blå men det fanns inte så det blev rosa. Fått bäst i test i Vi föräldrar så dom måste ju vara bra. Jag och svärmor hade tänkt fara till finland å köpa kauma skor men dom är ju så dyra. Dessa kostade endast 249 kr! Det är inte alltid som dyrast är bäst, tack o lov!

Vi har varit på barnsång i gammelstad i dag. Många nya ansikten och många goa ungar. Mycket trevligt.
På väg därifrån så ringde en man från ett jobb jag sökt inne i stan. Ska på intervju i morgon kl 10. Dom ville ha nån som kunde norska! Nån fördel ska man ju ha. *skratt* Håll tummarna nu för att jag får det!

Här kommer en bild på Nova och hennes bästiskusin Filippa!
96028-70

Senaste nytt...

...är att min scrapkurs är framflyttad en vecka pga för få anmälningar. Känns lite tråkigt men egentligen så är det ganska bra för nu hinner jag få hem mera grejer att sälja och jag slipper stressa före och efter modevisningen på torsdag. Ser såååå fram emot hela evenemanget!! Att få bli stylad av ett proffs ska bli så kul! Min klädstil lämnar mycket att önska och jag tycker det är svårt att veta vad man passar i.
Och att få träffa Charlotte och Pernilla ska ju bli skitskoj! Vill ordna autografer till Nova och Filippa.

I morgon ska jag och min goa granne Milla ut och shoppa järnet! Kvällsöppet på stan och vi har handväskorna fulla med rabattkuponger! *gnuggar händerna förtjust* Fick äntligen tag på idrottsrabatthäftet i dag. *jippi* Har hittat så supersnygga skor till modevisningen och jag ska be om köpråd av Milla i morgon.

Fast först ska jag och Nova fara på barnsång i gammelstad. Sen hem å äta lunch och ut o leka. Hoppas bara vädret blir bättre. I dag har det regnat och varit så grått och trist. Usch! Var till af på förmiddagen och blev blöt och kall. Efteråt tyckte jag faktiskt att jag förtjänade en stor varm härlig caffe latte på symfoni.
Så det så!  ;)

Skickade 2 kort i går...

...till 2 vänner i norge varav den ena är min goa moster och jag glömde hennes födelsedag! *ångest*
Bättre sent än aldrig är ju ett bra ordspråk. Så här blev kortet i allafall.
96028-66
Så lei meg betyder ungefär är så ledsen. (för att jag glömde din födelsedag)
Skickade med en härlig chokladkaka som plåster på såren.

Det andra kortet skickade jag till min vänninas man som fyllde år i måndags.
96028-67
Den här gången skyller jag på förkylningen. Hade ingen ork till att göra nåt tidigare. Bättre sent än aldrig är ett bra ordspråk även denna gång. (Förhoppningsvis är han på älgjakt och skulle inte fått det förrän till helgen i allafall.) *ler*



Förkyld :(

Har varit småkrasslig i halsen länge och i natt så började näsan rinna oxå så nu är man förkyld. Känner mig trött och hängig och har ingen inspiration till nånting. Borde städa för det ser ut som ett bombnedslag här hemma (som vanligt) och farmor ska passa Nova i morgon men jag orkar bara inte. Jag ska jobba i morgon och det känns heller så kul när man mår så här.

Borde sätta mig ner och scrappa oxå för jag ska ju ha kurs om en vecka och borde ha mer att visa upp men inspirationen har försvunnit. 

Nånting positivt har jag att berätta och det är att jag var och klippte och färgade håret i går så nu är man fin på huvet i allafall. Nu fattas bara garderoben som jag ska få förnyad lite om en vecka. *längtar*

Här är en härlig bild på min underbara unge som alltid lyser upp min tillvaro:
96028-62
Du är det finaste som finns och jag älskar dig lilla gumman min!



Raggat jobb...

...stort sett hela dagen i dag. Martin följde Nova till dagis och for sen på sitt jobb. Jag hade skrivit ett litet personligt brev som jag skrev ut i flera exemplar och sen begav jag mig ut på stan. Frågade i både pyssel, kläd, inredning och slutligen mataffärer. Det lät positivt på flera ställen men har inte fått nåt konkret ännu. Vi får väl se vad som sker. Ska ut igen i morgon och fråga vidare.

Nova stortrivs på dags och ville inte följa med hem. Nej, mamma gå sa hon när jag kom i dag. :)
Det är tur att hon trivs. Tur för mammas nerver om inte annat. :)

En mycket trevlig sak hände i dag. Jag ska vara modell i en modevisning nästa vecka på sisters i luleå!  *sträcker stolt på ryggen* Jag anmälde mig i våras och hade mer eller mindre glömt bort det hela när dom ringde i dag och sa att jag blivt uttagen tillsammans med 4 andra tjejer för att visa höstens mode. Vi kommer att bli stylade med frisyr, make up och kläder. Det bästa av allt är att jag får behålla kläderna! Det hela kommer att ske samma dag som kursen startar, dvs den torsdagen den 28 september. Modevisningen är slut vid 17.30 och kursen startar 18.30 så jag ska nog hinna i tid. Chockerar väl kursdeltagarna när jag kommer in där helt uppstylad och sminkad. *skratt* 
Det känns så otroligt kul att nåt sånt här händer lilla mig. Jag har gått omkring som på moln hela eftermiddagen. *glad*

Har blivit utmanad!

Milla har utmanat mig i sin blogg så jag får väl anta den då men jag gillar inte heller frågorna! :(

Nämn tre saker du gillar med ditt ansikte:
1. Min ögon, stora och blå
2. Min mun, gillar att dom är fylliga
3. Skulle vara hyn då, har inget eksem längre.

Nämn tre saker du gillar med din kropp:
1. Mitt hår, långt och självlockigt.
2. Min längd, fast det är bara bra i bland att vara lång, oftast känner man sig bara klumpig 
3. Min mage/midja, när jag står upp alltså, då är den platt och fin.

Nu går vi in på insidan..
Nämn tre saker du gillar med dig själv:
1. Nu gäller det att tänka efter....hrmm....jag är en bra mamma.
2. Jag kan faktiskt scrappa! (om än jag tvivlar ibland)
3. Jag är jävligt bra i......!!

Hehe....det sista får ni gissa själv.

Att det ska vara så svårt att se bra saker hos sig själv.

Jag utmanar härmed Emma, Hanna och Annelie! :)

Scrapbookingkurs!

Japp, nu har jag vågat ta steget till att bli cirkelledare på studieförbundet vuxenskolan. Hela kursen består av 5 träffar a´ 3 timmar med start den 28 september kl. 18.30. Pris: 500 kr. Material tillkommer.
Det måste bli minst 8 deltagare för att kursen ska bli av men jag har redan en anmäld så jag tror inte att det blir några problem. Jag har suttit och förberett vad jag ska prata om och det kommer bli bl a olika album, papper, dekorationer, journaling, verktyg, syrafria produkter, tips och ideer.
Hoppas bara att alla blir nöjd och att jag får fortsätta ha kurser sen. Den här hobbyn är så otroligt rolig och jag älskar att prata om det och visa andra människor vad det handlar om. Det känns himla skoj att jag har lyckats inspirera andra till att börja tidigare. 
Studieförbundet vuxenskolan har en annons med i annonsbladet den här veckan där bl a den här kursen är med. Det blir spännande å se hur intresset blir.
Om nån av er som läser bloggen har lust att gå kursen så skicka ett mail till mig på
[email protected] och anmäl ert intresse. :)

Äntligen!!!

Jag har fått en ny kamera!! Å den är så fiiiin!! Har tittat runt på flera kameror på sistone och jag har haft svårt att bestämma mig. Min granne Milla köpte en ny i somras och hon är supernöjd. Så det blev en lillebror till hennes. Så här ser den ut:
nya kameran1
Visst är den tjusig?! *dreglar*
Min älskade Martin köpte den åt mig och jag är så glad! Har suttit och läst i instruktionsboken och provat lite olika saker. Det finns många finesser på den. Tyvärr så spöregnar det ute så det blir nog inga utomhusbilder i dag men jag tog denna på Nova i morse:
nya kameran
Å jag ska ta maaaassor med bilder sen! *studsar av lycka*

Nova är förresten inte så förkyld längre. Det bröt som aldrig ut. Lite snuva men sen var det inge mer. Hon har varit hemma med mig i två dagar men i morgon tror jag att vi provar att gå till dagis igen.

Liten har blivit stor....

....för nu har Nova fått en stor säng! Hon har så snällt legat i sin spjälsäng i lite över 2 år så vi tänkte att nu är det nog dags. Hon har inte bett om det själv, hon har inte ens försökt klättra över, men vi har märkt att hon sovit lite oroligt till och från. Vi tror att hon tycker det är lite trångt. Visste ju att förr eller senare är det ju dags men det kom lite brått på så lite vemodigt känns det. Vi började prata om det när vi åt kvällsmat och så sa Martin att nä, nu fixar vi det och så gjorde vi det. Lyfte ner övre sängen från våningssängen och bar in den i sovrummet. Den är naturligtvis 1 dm för lång för att man ska kunna stänga dörren till klädkammaren men det gör inget. Nova blev jätteglad och hämtade genast sina verktyg för att kunna hjälpa pappa. Han slog ut några spikar som satt i sängbotten för den ramlade ur när vi lyfte sängen. Sen bäddade vi i den och hon klättrade i och sen klev hon inte ur igen. Vi borstade tänderna på henne när hon låg där och jag satte på pyjamas och gjorde henne klar. Låg bredvid en stund när hon skulle sova och hon somnade på 2 röda. Får se hur det går i natt. Här kommer några före och efter bilder:

Den här bilden är tagen i mars, tyckte att Nova sov så sött med sin bebbedocka så jag var tvungen att ta fram kameran. Så här såg det alltså ut när hon sov i sin spjälsäng.
novaisängen1
Har ni sett min nya säng?
novaisängen
Med hammaren i högsta hugg!
novasängen
Har ni sett min blåbärstunga? Fick blåbär av farmor i dag.
blåbärstungan
Mamma, ta kort på mina fötter! Självklart gumman!
novasfötter


Nova har blivit lite förkyld så det kan hända vi blir hemma från dagis i morgon. Får se hur natten går och hur hon verkar i morgon. Martin ska jobba i morgon. Han säger att han känner sig inte helt frisk ännu men att han kan nog jobba ändå. Tråkigt! Det har varit kul att ha han hemma några dagar.
Godnatt folkens!




Måndag igen...

...och Nova är på dagis. Sitter här och försöker få i gång nåt att göra men det är svårt. Det är så tomt här. Ovant att inte ha en liten tjej som springer runt här och river i allt och vill sitta i knät och pyssla. Undrar hur lång tid det tar innan jag vänjer mig. Jag har ju egentligen massor att göra och fixa men det  står still uppe i huvet.

Nåväl, det gick bra att lämna henne i dag. Hennes grupp gick på en liten skogsutflykt för att titta på naturen. Solen skiner och det är varmt och skönt. Nova har sovit lite oroligt i natt. Tror att hon är på väg att bli förkyld. Det är ju bara en tidsfråga innan hon blir det eftersom Martin har varit så dålig.
Hon ska vara på dagis till kl 11.30 i dag. En timme till alltså. *rullar tummarna*

Vi har haft kanonväder i helgen. Sol och värme. Massor med barn och föräldrar i lekparken. Tror vi var ute stort sett hela lördagen och söndagen med avbrott för lunch, middag och en tur till stan. Nova stortrivs ute. Min goa granne Milla tog 2 härliga bilder på min prinsessa:
nova5
Åh, vad jag saknar dig lilla älsklingen min!! Hoppas du har det bra på dagis.
nova4
Ja, det var allt för nu. Måste göra nåt men vet inte riktigt vad. :)

Sovmorgon?

Nja, kl 07.30 börjar Nova vända och vrida på sig och till slut hör jag orden långt bort i dimman.
Ja kaks! Nej Nova, man får inte ha saxen i sängen. Det går en stund.  
Mamma gå! När jag inte svarar går det några minuter och sen kommer det lite högre, mamma gååå!!!
Jag pallrar mig upp och tar upp henne fort så att hon inte ska väcka Martin. Han har sovit dåligt i natt tror jag för jag har hört hur han hostat och snörvlat hela nattan och mao hållt mig vaken oxå....

Sen är lördagen i gång...Här är några bilder på en pysslande Nova. saxensaxen2
Önskar er alla en trevlig helg! Nu går vi ut i solen och leker en stund.


Millas utmaning...

I går var att skriva om vår fredag så här kommer min:

06.20  Klockan ringer, jag ruskar i Martin och han går upp, snörvlande och hostande. Bestämmer sig för att han inte orkar jobba i dag. Väldigt förkyld. Kommer och lägger sig igen och ber mig ställa klockan på 07.05 för då har det kommit folk till hans jobb. Vi somnar snabbt om.
07.05 Klockan ringer, jag ruskar i Martin och han går upp. Hör att han ringer nån och sen somnar jag snabbt om.
07.20 Nova vaknar....*GÄSP* Tar upp henne och går in i vardagsrummet där Martin sitter och ser på morgontv. Jag säger att jag lägger mig en stund igen. Nova är ändå så lugn på morgonen och vill gärna se bolibompatv. Ramlar ner i sängen och somnar om, känner mig utmattad.
08.20 Vaknar med ett ryck. Hrmmm, det är ju dagis i dag! Går upp och Nova och Martin sitter vid datorn. Nova i pyjamas och hon har inte ätit frukost än så det är väl bara att sätta i gång. *något irriterad*
08.30 Jag och Nova äter frukost.
08.55 Jag dricker snabbt en kopp kaffe och bläddrar igenom tidningen.
09.05 Jag går och hämtar kläder till Nova och försöker få henne att klä på sig. Ikke då. Fick hon bestämma så skulle hon gå i pysjen hela dagen. *muttrar* En vacker dag får hon göra det!
09.15 Vi går till dagis, Nova cyklar dock. Att det kan ta typ 10 min att gå 100 m! Det är mycket som ska undersökas under vägen. Det regnar nämligen och det är många roliga vattenpölar.
09.25 Framme på dagis och hennes dagiskompisar är inne. Dom leker lekar o Nova förstår som inte riktigt vad hon ska göra. Ser lite bortkommen ut. Stackars liten. Hon försöker litegrann men sen tröttnar hon och vill hellre leka med dockorna. Efter en stund så tar fröken Alice fram gitarren och alla ska sjunga och då tycker Nova det är kul för hon känner ju igen alla låtarna utom 1. Manne kommer och vill sitta bredvid Nova och mig och Nova sjunger och viftar med armar och ben.

09.50 Fröken säger åt mig att gå hem!!! *ångest* Men jag samlar mig snabbt och kramar Nova och säger att nu går mamma hem en stund så kommer jag och hämtar dig sen. Nova säger hejdå mamma och jag går. Får verkligen bita i hop hela vägen hem men när jag kommer hem kommer tårarna. Fy, vad det tar emot att lämna henne där. Fröknarna är jättesnälla och Nova vill ju vara där men det känns så svårt för mig att släppa kontrollen. Martin kommer och tröstar mig och säger att det kommer gå bra. Jag lugnar mig lite och börjar ladda maskinen med en ny tvätt.
10.15 AHHHH; panik!!! Kommer plötsligt på att Nova har ju ingen blöja på sig och jag glömde säga det till fröken!!! Ringer på stört och ena fröken svarar och säger att dom kom precis på det för Nova hade just kissat på sig. Hon hade lekt och sen sagt kissa och så kom det. Det hade gått bra och hon hade inte blivit lessen men fyyyyy så dum jag kände mig. *ÅNGEST* Stackars liten. Å sen grät jag ännu mer.
Till slut säger Martin åt mig: Skärp dig nu, det gick ju bra! 

10.45 Vi tar en kopp te och jag sitter och undrar hur jag ska kunna samla mig tillräckligt för att kunna hämta Nova. *puh*
11.10 Ringer några samtal, kollar mailen, bloggen och scrappiz..
11.20 Går för att hämta Nova. Hon ser genom fönstret att jag kommer så hon kommer ut i hallen och möter mig. Jag får en kram och jag lyckas hålla tårarna tillbaka. Hon ser glad och nöjd ut och vill följa med hem. Fröken berättar om hur det har gått och det har gått bra. Hon säger att Nova vet vad hon vill och tar för sig. Ingen ängslig och rädd tjej som mamma mao. Det lugnar mitt modershjärta.
Vi går hem och är inne och leker och äter lite frukt.
13.20 Vi går ut i regnet och leker, jag och Nova. Jag gör ett sandslott till henne och hon gör kakor. Hon gungar  och klättrar lite. Till slut är våra händer iskalla och jag börjar övertalningen 14.20.
14.50 Jo, det tog en halvtimme att få henne att gå in. Tänk att regn och våt sand är så kul! *brrr*
15.00 Jag börjar med middagen. Korv stroganoff och cous cous med lite sallad. Nova och Martin läser sagor i soffan.
15.30 Middag
16.30 Vi far till byn. Nova somnar direkt i bilen. Martin ska fixa lite grejer i garaget och jag, Nova och farmor åker till coop forum och handlar. Nova behöver mera byxor men allt jag hittar är strumpor, strumpbyxor och en pyjamas. I går på dagis fick Nova klippa med en riktig sax så jag köper en barnsax och lim till henne. Sen far vi till farmor igen och dricker kaffe och Nova sitter som uppslukad i 1 ½  timme med sax, lim och papper. Nova äter kvällsmat där.
20.00 Vi åker hem. Nova äter lite till och vi gör i ordning henne för kvällen. Jag ber henne snällt om att få sovmorgon i morgon. Hon säger ja.
21.20 Nova somnar. Jag och Martin ser tv en timme och sen är det natta i kölbua.
Så var vår fredag slut.

Vi fick besök i dag...

...av Alva, hennes lillebror Melvin och deras pappa Kjell. Mamma Sussi hade ett möte först men sen kom hon oxå. Vi fikade först och sen gick vi ut i lekparken. Nova var som vanligt väldigt förtjust i Melvin. Pratade med han och gullade väldigt mycket. Melvin såg dock inte så förtjust ut. Han har kanske kommit på det där me tjejbaciller, vad vet jag? :)
melvin1
Både Nova och Alva gungade en hel del och klättrade i lekställningen. Det var stört omöjligt att få dom båda två på samma kort så här kommer dom på varsitt. Envisa busfrön! :)
Alva
nova3

Nova har ju varit på dagis i dag och det gick jättebra! Vi kom dit strax efter nio. Manne kom så fint och välkomnade oss och följde oss till dörren, sicken gentleman!
När vi kom in så fick Nova sitt och klippa med en riktig sax! *mamma lätt chockad* Det har hon aldrig fått gjort hemma. Var det nån som sa överbeskyddande föräldrar? :)
Nåväl, när barnen (Nova och Karen) klippt och klistrat en stund så sa fröken till mig att jag kunde gå till personalrummet och hålla mig bort i 45 minuter. Direkt sa Nova mamma gå, hejdå. Så det var bara att säga hejdå och knalla i väg. Måste ju erkänna att det var pirrigt men än så länge tycker ju Nova att dagis är jättekul så hon hade nog inget emot att jag gick i väg. I morgon ska jag gå i väg en längre stund samt att Nova ska få äta lunch där. Det tycker hon ska bli jättekul. Tror dock hon blir besviken när hon inte får sitta bredvid Manne. :)

Godnatt på er!


3 dagen...

...på dagis har gått jättebra! Novas fröken var frisk och vi fick komma in en stund och se oss omkring. Nova fick veta vars hon skulle äta och var hennes handduk hänger osv. Hon fick även äpple och lite saft och jag fick en kopp kaffe med en kaka. En annan flicka, Karen, var inne så hon och Nova lekte ett tag medans jag fick lite information av fröken Christina. Sen gick vi ut och Nova hittade genast en cykel och for i väg. Vi gick hem vid 11. På fredag ska hon få äta lunch där.

På eftermiddagen så gick vi till Filippa och Åsa som varit lediga i dag. Vi fikade och sen var vi i lekparken tills det var dags för middag. Martin slutade kl 16 men vi fick äta middag själv för Nova slocknade på soffan halv 5, totalt utslagen av trötthet. Stackars liten, inte lätt med alla nya intryck. När Martin väckte henne efter en halvtimme så var hon inte alls glad. Men efter lite mat och glass så var det full fart igen.

Det har varit varmt och soligt i dag. Nästan T-shirt väder!  Jag och Nova har haft matchande tröjor från me&I som jag köpt på ett klädparty. I kväll var det min tur att vara värdinna. 7 gäster och jag tror vi köpte nåt allihopa. Det finns så mycket fint!!! Martin somnade bredvid Nova så han missade allt det roliga. :)

Jag tog med kameran ut i dag och tog lite bilder.

Nova i buskarna på jakt efter vinbär.
bär1
Aha, här har vi dom!
bär2
Nova
Filippa i gungan!
Filippa
Nova i gungan! Så stolt för nu kan hon klättra i själv och göra fart.
Nova2
Filippa och jag, kram på dig gumman!
jag och filippa
Nova och hennes Manne i gungan.
nova och manne
Å sist men inte minst, eller jo, Mannevännen är ju faktiskt minst. :)
Ps. Fotografen på detta kort är Nova!
manne

Novas första dagisdag...

...var i dag. Hon vaknade redan kl 7 och ville ut och leka. Vi har pratat om dagis i flera veckor/månader så hon visste att det var en speciell dag i dag. Men, vi fick lugna oss i 2 timmar innan vi kunde gå. Nova har fått nya kläder dagen till ära, vinröda plyschbyxor och vinröd/vit randig tröja, ny jacka och nya skor. Hon fick cykla till dagis och det gick i en väldig fart trots att det blåste motvind så hälften kunde duga.

Dagis1

Lilla väskan med några småsaker och 2 nappar skulle förstås med. Jätteviktigt det där! *ler*

När vi kom fram så fick vi veta att Novas inskolningsfröken Christina blivit sjuk så det blev ingen vanlig inskolning. Nova fick i stället vara ute med dom andra barnen och leka men det hade inte Nova något emot. Hon ser lite fundersam ut på kortet men det var skoj att kladda med sand och vatten!
dagis2

Efter en liten stund så fick även Nova en orange väst och sen var det dags för lite frukt med dom andra barnen.

Dagis3

När dom andra barnen gick in så skulle vi gå hem. Gissa vem som protesterade? Jo, Nova, hon ville inte alls gå. Jag in där sa hon och pekade in i huset. Jag sa att vi får kanske gå in i morgon i stället. Hoppas att Christina är frisk då. Nova är väldigt nyfiken på alla leksaker som finns inne i huset. *ler*

Dagis4

Själv så satt jag vid sandlådan mest hela tiden och försökte att inte lägga mig i och följa efter Nova. Det kändes ovant måste jag säga. Man är ju van att hela tiden hålla koll på henne.
En liten incident hände när jag inte såg. Nova och ett annat barn blev lite osams om en kratta och när jag kom fram efter en stund så såg jag att Nova gråtit. DÅ, började nästan mamma gråta oxå. Tänkte att vem är det som gjort min lilla tjej lessen. *snyft*

Nåväl, första dagisdagen gick stort sett väldigt bra. Fröknarna är snälla och Nova känner ju flera av barnen. Det blir nog bra det här, bara mamma vänjer sig.

Datorn har tagit ledigt...

Om ni undrar varför jag är så trög på bloggandet så beror det på att datorn har bestämt sig för semester, och det utan min tillåtelse! Maken till fräckhet va? :) Har ingen aning om när eller om den blir bra igen. Har fått låna en annan dator av Martins bror så jag ska försöka få den inkopplad i kväll. Är hos svärmor och hälsar på nu och tänkte att jag får skriva ett litet inlägg så ni förstår varför jag inte uppdaterat på ett tag. För övrigt så är allt bra. Nova ska börja dagis på måndag! *iiii* Hon ser fram emot det. Vi var och hälsade på på hennes dagis och Nova satte genast igång och leka. Det blir nog bra, bara mamma vänjer sig oxå.

På återseende!