Snart nytt år...

Ja, då var det dags igen för ännu ett nytt år. Det känns som att 2010 blir ett bra år. Ett lugnt men ändå innehållsrikt år. Helt klart tusen gånger bättre än 2009. Vi har varandra, vårt fina hus och om allt går väl så blir vår familj större i maj. Ser fram emot lata sommardagar, barnskrik och nattamning, långa promenader, blöjbyten och att få se världens stoltaste storasyster.
Me like!

2009 kommer dock sluta bra. Vi ska fira med våra kära vänner M och H och deras barn. Ser fram emot en lugn, barnvänlig och nästan alkoholfri kväll/natt. Karlarna får ta sig några öl till maten men i övrigt blir det ingen alkohol. Pommac är inhandlat åt barnen och oss gravida. Vi ska äta gott och umgås och jag längtar.

Önskar er alla ett gott slut på 2009 och ett underbart Gott Nytt 2010!

<3


Halvvägs...

Nu är jag halvvägs i graviditeten. Vecka 20 för att vara exakt. Magen växer som
bara den och h*n sparkar mycket.
Älskar att känna de små sparkarna. Så mysigt!


V.18

Känner mig enorm och otymplig men försöker att inte tänka negativt. Den här gången kom magen direkt och jag har inte mått illa en dag. Snarare tvärtom. Jag har varit jättehungrig med den påföljden att jag redan gått upp massor. Bebisen kommer i maj så det blir verkligen till att spendera hela nästa sommar med att träna och äta rätt för att gå ner i vikt. Det är inte kul att få s k skämtkommentarer om att man är "jättestor" jämt och "äter du nu igen", "smidig som en elefant" osv osv. Missförstå mig inte, jag älskar att vara gravid och så länge jag är gravid så gör det mig inte så mycket att jag ser ut som jag gör. Det är ju sen, när bebisen är född som man inte vill fortsätta se ut som en valross.
Har lovat mig själv att jag ska få på mig jeansen jag köpte i Falun i somras till midsommar.
Shit, det blir svårt.


Oj!

Vad jag är dålig på att blogga. Sorry, men livet är hektiskt. Har inte lagt in några bilder på länge heller.
Här ska ni få se litegrann från november och Novas kalas.
2 kalas, 2 tårtor såklart!


En fröjderfull jul...

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
*kram*


Leeeedig!!!!!!

Jepp, fyra dagar av sova länge, frukost i lugn o ro, kaffe, brasa och myspys. Ja, sen blir det lite städa och julstök också men inte så mycket av den varan. Jag vill varva ner och nolla hjärnan.
Jobbar den 23 och sen är det julafton.

Går in i v.19 idag. Knodden sparkar och lever runt. Martin kunde känna sparkar häromkvällen. *mysigt*
Nova är dock för otålig för att låta handen ligga kvar länge nog.
Den lille är som mest aktiv efter att jag lagt mig på kvällen och då sover ju Nova och på dagen är det inte lika mycket rörelse än.

Jag älskar att vara gravid!
<3<3<3


Lilla hjärtat...


Enligt barnmorskan lutar det åt en tjej den här gången med men helt säker kunde hon inte vara. Jag antar att det är meningen att det ska vara en överraskning. :)
Hur som helst. Allt var bra och vi fick se det lilla hjärtat.
*kärlek*


Så stolt!

I dag är jag extra stolt över Martin som flög till Stockholm trots att han är flygrädd.
*imponerad*
Hans farmor Disa somnade in i november så det var hennes begravning han for ner till.

Jag och Nova köpte pizza till middag och for hem till farmor och åt. Hon ligger med ryggskott och behöver lite extra hjälp. Så mycket hjälp som vi får av dom så är det självklart att man ställer upp de gånger dom behöver hjälp.
Världens bästa pizza finns naturligtvis på Sunderbyrestaurangen. Greece heter min favorit och är en riktig goding med tzatziki, ruccola och mozzarella bl a. *yummie*

Nu är det en god kopp the och Desperate Housewifes som gäller. Martin landar vid 22 tiden så jag ska sitta uppe och vänta tills han kommer.


Julklappskaoset har börjat

Urk säger jag bara. Fy va folk det är ute just när jag ska handla! Nova var på kalas idag mellan 13-15 så jag och Martin passade på att kika på julklappar till henne. Så mkt folk att man nästan fick spunk!

Babyavdelningen på Barnens Hus var däremot lugn så vi gick där och kikade på vagn och bilbarnstol. *myyys*
Vi tittade på varandra och fnissade lite. Lite ofattbart ibland att vi är i det läget en gång till. :)
Har funderat på begagnad vagn men får man ett bra pris på en ny så kanske vi slår till.

Just nu är mannen och dottern på hockey så jag är ensam hemma. Hade tänkt scrappa men jag fipplar vidare med min nya kamera i stället.