Äntligen fredag...

...och snart bär det av till Umeå tillsammans med Annelie och Carina på scrapträff och det ska blii så kul och spännande!


Den här veckan har varit intensiv. Jag är numera den på kontoret här som har sålt mest på en dag och det är jag stolt över. De senaste två veckorna har varit väldigt bra. Känner att jag har blivit mer säkrare på mig själv och det känns skönt. En vecka kvar till semestern så det gäller att ge järnet nästa vecka oxå för att juli ska bli någotsånär bra.


Nova har varit mycket med farmor och farfar och hon stortrivs med det såklart. Har dock lite dåligt samvete för farmor har ju bara 5 veckors semester och 3 av dom ska hon passa Nova flera timmar om dagen. Vad kan man ge för att återgälda en sån sak? *ler* Är så tacksam för att vi har farmor och farfar till hjälp. Det är tur att Nova är en sån härlig och glad unge och lätt att passa.

I går var jag och Nova till logopeden för första gången. När vi var på treårskontrollen i november så sa bvc att om vi ville så kunde vi få komma till en logoped eftersom Nova har varit sen med snacket. Sen dess har det hänt MYCKET och hon pratar för fullt. Långa meningar om allt möjligt mellan himmel och jord. Logopeden tyckte att hon var duktig men att hon blandar i hop vissa ljud i bland men hon lär sig fort med tanke på senaste halvåret. Vi ska dit igen på tisdag och sen ska jag och Martin på föräldrasamtal i slutet på juli. Efter att vi var klara i går så bjöd jag Nova på lunch ute för jag tyckte hon var så duktig. Min modershjärta svämmar över av stolthet. Älskade unge, vad du är härlig!

Det är mulet i dag men det gör inget för bakom molnen är himmelen alltid blå.

Trevlig helg på er!


Monday morning...

Det är mulet och det regnar. Känns faktiskt ganska skönt. Det har varit så varmt hela midsommarhelgen. Vi har varit hos farmor och farfar och grillat och haft det mysigt. Gick till älven i går och Nova badade!
image278
I dag är det dock måndag och dags för jobb. Förra veckan gick kanonbra för mig! Slog personligt rekord! *glad*
Ska bli intressant att se hur den här veckan blir.


Veckans ordspråk:
Vi kan oftast göra mer för andra genom att rätta till våra egna brister
snarare än att peka ut deras.
Francois Fenelon

Glad midsommar!!

Hoppas ni alla får en skön helg och ta det lugnt i trafiken ni som ska ut och köra.
*kramar*

Världens sexigaste man...

....nämligen min Martin fyller år i dag!! Grattis på födelsedagen min älskade!! Hoppas du får en underbar dag trots att jag måste jobba och inte får vara hemma och fira med dig. En speciell sång dagen till ära för dig min darling ;)
Kommer du i håg hytta, audin och the corrs? Har så många fina minnen med dig. Älskar dig härifrån till evigheten....


Veckans ordspråk...(en favorit faktiskt)

If you don´t think money can buy you happiness,
you don´t know where to shop.
Okänd

Veckan som var...

*Jag och Martin har jobbat nästan som vanligt.
* Novas sista vecka före sommarlovet och tur är väl det eftersom det blev jobbigt när jag skulle lämna henne på dagis i fredags. Hon grät och var helt hysterisk. Så olikt Nova och jag blev förstås helt knäckt själv. Fy, ville inte gå till jobbet alls och var helt rödgråten när jag väl kom dit. Som tur var så ringde Martin till hennes fröken efter en halvtimme och då var allt frid och fröjd. Händer det igen går jag ner till 50% och har henne hemma. Aldrig att jag lämnar henne på dagis i det tillståndet igen. *ryser*
*Världens bästa farmor och farfar ska hjälpa oss några timmar på dagen i veckorna som kommer tills jag får semester. Tack för att Ni finns! *kram*
*Jag och svärmor var till IKEA i går och jag spenderade mitt presentkort + x antal tusenlappar. Har tänkt mig en liten makeover i lägenheten. Tänkt ta före och efterbilder så ni får se.
*Bokat flyg och tåg till mig och Nova. Vi far ner och hälsar på mormor och morfar och resten av tjocka släkten i falun i juli. Martin kommer ner senare.
*Grillfest på jobbet. Mycket trevligt! Har så fina jobbarkompisar och det är kul att få umgås utanför jobbet oxå.
*Varit på 
Wilmas kalas i dag. Jag och Nova slog in hennes paket i morse och Nova gjorde ett fint kort. Novas och Wilmas dagiskompis Miriam med mamma var där oxå och det var kul att få träffa dom alla. Tack för en rolig dag!
*Våran bil funkar äntligen igen. Tack älskling för att du är så händig!
*2 veckor kvar till scrapträff i Umeå. *längtar*
*3 veckor kvar till semester. *ännu mera längtan*


Extra lycklig...

...för nu har jag äntligen mina clearstamps från autumn leaves! *ler*
För er som inte vet vad jag pratar om kan gå in på
www.shop.lajmscrap.se och kolla under stämplar.
Barn och scrappare är lättroade. *ler*

Lycka är...

*att få vakna bredvid Martin varje morgon...
*att Nova kommer och väcker mig varje morgon med goa kramar...
*att vi är friska...
*att ha vänner...
*att känna skaparlusten...
*att få komma hem till en ren diskbänk efter jobbet...

Favoritsång just nu...


Veckans ordspråk

Att djupt älska någon ger dig styrka.
Att vara djupt älskad av någon ger dig mod.
Lao-Tzu


En ledig dag...

I går tog jag och Nova ledigt från dagis och jobb. Vi hade en jättefin dag tillsammans och det var så skönt att få en dag extra efter helgen med Nova. Först gjorde vi en lunchpicnic och cyklade ner till våra vänner Eivor och lille Kevin. Från dom så cyklade vi längs med stranden till ett badställe. För kallt i vattnet för att bada naturligtvis men barnen lekte och sen åt vi våran medhavda lunch. Nova har nya sandaler, byxor och solhatt dagen till ära. Titta så söt Kevin är! Vilken sköning säger jag bara. *ler*
image276
image277
Tack kära ni för en trevlig dag! Det här måste vi göra om fler gånger.

När vi kom hem från våran picnic på stranden så var det bara att förbereda grillspett och potatissallad för på eftermiddagen så var det dags för den årliga grillaftonen på dagis. Bilder därifrån kommer senare.
En underbar dag tillsammans med min dotter, sambo och vänner. Precis som det ska vara.

Välkommen du sköna sommar!

Solen skiner från en klarblå himmel. Det är varmt och nästan vindstilla. Fåglarna kvittrar och det luktar härligt ute. Ah, äntligen är sommaren här! *sprudlande glad*