Måste ju bara berätta...

...att vi har fått tillbaka ena datorn men nätverkskortet krånglar. *suck* Sitter hos svärföräldrarna igen.
...att vi är friska och glada.
...att jag fått min födelsedagspresent i förskott från min älskade Martin. En härligt stor och jättefin crop in style väska!! Så nu har jag nått att frakta mina grejer i till kurser och scrapträffar. *superduperglad*
...11 anmälda till nybörjarkurs i scrapbooking!! Kommer hålla kurser både ons och tors.  *ännu mera glad*
...att Nova sov själv hos farmor och farfar mellan lörd och sönd så jag och Martin var ute på tumanhand. Vi for runt och kikade på laptops fast vi kunde ju inte bestämma oss som vanligt. På kvällen for vi på bio och det var så mysigt. Bara vi två. *ler* Sov jättebra gjorde jag oxå trots att Nova var borta. Vi fick en härlig sovmorgon och sen for vi ut till byn för att hämta Nova som ju inte alls hade saknat oss. *s*
...att jag scrappat ännu mera. Är inne i värsta inspirationsruschen just nu. Tänker lo´s och scrap hela tiden. Gjorde 2 lo´s i går som jag blev nöjd med. Lägger ut dom här sen.
...att jag blivit intervjuad av Ulrika  för en liten artikel om oroliga föräldrar i Aftonbladet. Kommer i tidningen nästa lördag under familjesidan.
...att jag ska på casting på lördag. *asg* Japp, nu ska jag bli filmstjärna.
...att jag fyndat en jättefin jacka på Sisters samt handlat skitsnygga kläder på Lindex för presentkortet jag fick av Martin i julklapp.
...att jag varit på kulturens hus 2 gånger och ska dit även i morgon. I söndags var jag och svärmor på lite shopping i stan först och vi åt middag innan vi gick på konsert med Stefan Gunnarsson och luleå orkesterförening. Mycket bra och härlig klassisk musik och lite sång!! I måndags gick vi (jag och svärmor samt hennes granne Gustin) på Still standing orchestra vs Cara. Väldigt bra tryck och underbar musik!! På torsdag ska jag och svärfar gå på flygelinvigning. *längtar*
...att dagarna är längre och ljusare och livet är underbart!

Datorlös...

Båda våra datorer har bestämt sig för att lämna in, naturligtvis samtidigt. Så tills vi får ordna en ny så blir det klent med inlägg från mig. Tack Milla för att  jag får låna din för att betala lite räkningar, kolla mail och uppdatera bloggen.  
Ha det så bra så "ses" vi snart igen.
Kramisar!


Veckan som varit...

...har varit intensiv. Både jag och Martin har jobbat. Nova har varit mycket på dagis och mycket med farfar. Ovant men skoj att jobba förutom snöstormen jag skrev om i förra inlägget. Känns skönt att livet återgår till det normala nu en stund. Har dragit på mig en förkylning igen *suckar*, så det är skönt att få vara hemma och ta det lugnt.
Var på en intervju i torsdags men det gav inget. Om än jag ville ha jobbet så kände jag att jag inte var rätt person för dom. Och nu ska jag inte tänka mer på det utan se framåt och hålla mig positiv. Det finns ett jobb där ute för mig. Nånstans. *ler*
Våran gamla dator har kraschat. Hann i sista sekund att göra klart rapporten för jobbet. Den dog typ mitt i men vi fick igång den  igen men nu på morgonen var det finito. Å jag som äntligen fick fonten Lucida handwriting av goa Annelie i går kväll. Nu är den borta. *snyft* Hann inte göra en säkerhetskopia. Måste be snällt om att få den igen i kväll.

I helgen har vi varit hemma och tagit det lugnt. Skulle egentligen ha vänner på middag i lördags men eftersom både jag och Martin var krassliga så har vi skjutit upp det till en annan helg.
Martin gjorde ändå en jättegod middag till oss i lördags. Pasta med en sås gjord på räkor, bacon och lök bl a. *mmmm* Den karln är verkligen en hejare i köket. *ler* Inte bara i köket utan även på andra områden, när jag var ut en sväng på dagen i går och  kom hem hade Martin badat och klippt Nova. Hon blev jättefin! När hon lagt sig på kvällen var det Martins tur att bli friserad. Han blev oxå jättefin. *s*
Önskar er alla en fin dag och en fin vecka!

On the road again...

Ja, då har man lagt 90 mil bakom sig på 3 dagar. For till Voullerim, Jokkmokk och Gällivare i måndags. Fint väder och bra vägar. Sov på hotell i Gällivare till tisdagen då jag for vidare till Överkalix och Kalix men då var inte vädret speciellt fint och vägarna knappt körbara! Tänk dig att du far i väg på en väg som du tror är E10 söderut men du är inte helt säker för alla skyltar är översnöade. Efter ett tag blir det mer snö på vägen och du tror att här kan ingen ha kört före dig....Sen kommer det en skylt och du kan ana att det står Luleå och Överkalix så du drar en lättnadens suck och kör vidare i mörkret och snöstorm. Kan max köra i 70. Möter nån enstaka bil och allt blir vitt. Blir omkörd av långtradare och ALLT BLIR VITT!!!! I typ 10 sek. Fy för en resa. Rena miraklet att jag sitter här överhuvudtaget. Såg absolut nada, zip, zero. *ryser* Var på väg att vända om och köra tillbaka till Gällivare men jag hade antagligen hamnat i Kiruna eftersom alla skyltar var översnöade. Metervis och åter metervis med SNÖ överallt! HUVVA!!!! Envis som man är så ville man ju hem. Hem och krama Nova.

I dag var jag till Arvidsjaur, Älvsbyn och Boden. I morgon är det Luleå och på fredag Piteå då jag även ska träffa goa Evy för en fika. *längtar*
I morgon ska jag på en jobbintervju. *nervös* Hoppas det går vägen den här gången!
Nu ska jag hämta karln  och fara hem till byn där Nova varit hos farfar i dag. Vi ska fira farbror David som i dag fyller 24 år! Grattis grattis!!

Ny färg och font

Tyckte färgen jag hade tidigare var så blek och tråkig. Vill ha lite tuffare så jag bytte. Vad tycks?
Bytte även font på titeln till den som jag hade i början. Undrar bara om ni alla kan se att det är bradley hand? Tror att den ska finnas på dom flesta datorer. Får se hur länge jag vill ha det så här. Det är kul att mixtra lite. *ler* Ha en fortsatt trevlig helg!


Flitig bloggare?

Njae, inte på sistone kanske för jag har nämligen scrappat alla lediga stunder jag haft och här är resultatet!!
96028-17596028-176
96028-17496028-173
96028-18896028-18796028-18696028-18596028-18496028-18396028-18296028-18196028-18096028-17996028-17896028-177
Kalendern hade jag egentligen tänkt ge bort i julklapp men jag tyckte den var så fin så jag ville ha den själv. Håller just nu på med min 4 dubbel LO på en vecka! *annarekord*
För övrigt är allt bra. Vi är alla friska. Nova har börjat på dagis igen. Martin börjar sitt nya jobb på måndag. Lycka till älskling!
Själv ska jag jobba till veckan. Med samma projekt som v46. Det ska faktiskt bli kul. Nästa torsdag ska jag på en intervju för ett jobb som jag hoppas jag ska få. Håll tummarna för mig!

Jag är bra!

Här är bokomslaget jag gjorde:
96028-172
Har lästa Mia Törnbloms bok Självkänsa nu! och den är jättebra! Hon tipsar om att man kan ha en sån här bok där man skriver i varje dag. Första rubriken är  Bra, vad har varit bra med dig just den dagen.
Nästa rubrik i boken är Tack och där skriver man vad man är tacksam över.
Tredje rubriken är Hjälp, kan också kallas för Jag behöver. Att avsluta dagen med att be om hjälp inför morgondagen.
Jag ska börja skriva i den här boken varje dag. Efter att ha läst Mias bok och fått många aha upplevelser inser jag att det är dags att förändra sig.

Mitt nya sundare liv har börjat. Har inte ätit godis sedan nyårsafton. Ätit mer frukt och mindre portioner av mat. Känner mig frisk från förkylningen nu så i kväll har jag cyklat och styrketränat. Tro nu inte att jag har blivit hälsofreak och hurtbulle för det kommer jag aldrig bli. Jag åt på mc donalds i torsdags, en bulle hos Filippa i går och 2 bitar (kalorisnål) kaka i dag. MEN, jag tycker att det viktiga med att komma i form och må bättre är inte att hålla en stenhård diet och träna tills blodsmaken känns utan att ha roligt medans man kommer i form. Jag har inte den starkaste av karaktärer och jag vill inte gå omkring och tänka att jag får inte äta godis, jag får inte äta en kaka, jag får inte ditten och jag får inte datten. Hur kul är det?
Jag försöker äta nyttigare och röra mer på mig i stället. Mer frukt, grönsaker, proteiner och mindre av fett, socker, kolhydrater. Träna varannan dag. Tänker faktiskt unna mig en kaffe latte på stan i bland, en kaka eller bulle till kaffet om man är på besök hos nån t ex. Tänker däremot inte köpa hem fikabröd och godis själv. Sparar det till min födelsedag. *ler*
Har som mål att gå ner minst 5 kg eller 2 byxstorlekar till 1 juni och det målet SKA jag nå!! Punkt!  

Scrappa!!!

Har jag gjort i dag och det var så kul!! Mina scrapvänner Linnea och Annelie har varit här hela dagen och vi har förutom att scrappa ätit gott och nyttigt. Annelie hade med sig en kalorisnål men mycket god kaka. Jag bjöd på sallad till lunch och färsk fiberpasta med tonfisksås  til middag. *mums*

Gjorde en dubbel lo, en sida i kalendern, ett bokomslag samt påbörjade en dubbel lo till. Förstår inte varför jag nödvändigtvis måste ta så många bilder varje fototillfälle. *s*

Här ser ni tjejerna in action:
96028-171
Vi fick faktiskt plats 3 st vid mitt skrivbord. *trevligt*
Det här måste vi göra om snart tjejer!

Till min käraste...

96028-170
Köpte rosor till Martin i går. Bara för att liksom. Tänkte att han kanske kunde ta ett liten hint men ikke då. Karlar är karlar. *s* Tanken var god i allafall.

2007

Då var det ett nytt år. Det är ju iofs den tredje i dag men jag har inte hunnit skriva nåt tidigare.
Nyårsafton tillbringade vi hos goda vänner i sunderbyn. Mycket god mat och mycket skratt. Trevligt!
Är förhoppningsvis på väg att dra ner en till i scrapträsket. *hehe*

Min förkylning är äntligen bättre. Nova och Martin har klarat sig helt vilket känns bra. Dom har varit tillräckligt förkylda under hösten.

I morgon ska jag och Nova åka till stan och strosa runt lite. Tänkte gå till stadsparken bl a.

Tja, dagarna efter nyår har varit lugna så jag har inte så mycket mer än så här att berätta. *ler*