Vardag

Då var det vardag igen. Den här påsken blev inte så rolig som jag hoppats på. Åkte nämligen på den värsta influensan jag kan minnas. Feber, muskelvärk, ledvärk, huvudvärk, snuva, hosta, halsont you name it. Allt hade jag. Medans dom andra i familjen åkte skoter och hade mysigt så låg jag hemma och tyckte synd om mig själv. Det var först i måndags, sista dagen, som jag orkade fara med ut. Då for vi ut till Tomholmen med skotern och grillade korv. Det var mysigt och vädret var kanonfint. Sen tog Martin hojen och jag skotern och så körde vi en sväng och lekte. DET var kul! Jag fick då nånting roligt gjort på påsklovet.

Men nu är det vardag igen. I går började 3 nya säljare hos oss och alla tre verkar vara väldigt intressanta och taggade så det här ska bli kul. En ny platschef har vi fått också, hon börjar på måndag.

Nästa helg är det dags för mässan så nu i helgen så måste jag få allt gjort som jag missade under påsken när jag var sjuk. Håll tummarna för att mässan går så bra som vi hoppas!!

Glad Påsk!

Det har varit hektiskt den här veckan och så har jag dragit på mig en förkylning till råga på allt. Så det ska bli skönt  med några dagars ledighet så att vi får vila upp oss lite. Jag vill önska alla mina bloggläsare en riktigt härlig påsk! *kram*

Sol ute sol inne

Hade tänkt se melodifestivalen i kväll men Madde är på väg a w s och vi ska scrappa och dricka vin, inget tv program slår det! Vi sätter på radion i stället. :)  Ser fram emot en kväll med scrapping och tjejsnack.
Trevlig helg!


Sol sol sol!!

Känner på mig att den här dagen blir härlig. Vaknade kl 7 i morse av att Nova buffade på mig och sa att det var dags att gå upp. Fortfarande ovan vid Novas tidiga morgnar så ville jag sova vidare men till slut så gick vi upp och åt frukost. Sen hjälptes vi åt alla tre att städa och 09.10 var vi klara! Nu har vi hela dagen framför oss!
Solen skiner och det är vår i luften. Tror bestämt det blir en utedag i dag.


Kalasdax

Oj, jag fick fnatt i dag och styrketränade. Det ni! Jag har helt kommit ifrån träningen sen i somras. Jag hittar aldrig tiden till det. Men NU, måste jag hitta tiden. Känner mig totalt ur form. Orkar ingenting och kläderna börjar sitta misstänksamt stramare. Har därför ingått ett avtal med mig själv i dag (shoppade kjol och tröja i går nämligen). Jag ska inte köpa ett enda plagg till förrän jag kommer i byxor 2 str under det jag har nu. Trivs inte med mig själv så här så nu gäller det att köra hårt. Vi är dock bjudna på kalas idag så frågan är hur hårt jag kommer köra med mig själv just idag....


Vab

Vaknade 01.30 i natt av att Nova kom tassande och hade ont i magen...en halvtimme senare så kom allt upp på badrumsgolvet. Jahapp, tänkte jag. Nu blir det magsjuka för hela familjen. Hon hade ont i magen och mådde illa i flera timmar. Vi somnad vid 04.30. När vi sen vaknade vid 8 så verkade hon mkt piggare och hon har fått behålla mat och dryck under dagen så det måste ha varit en tillfällig bacill.

Mina underbara svärföräldrar kom hit med cocacola och vitt bröd till Nova och Kuriren till mig. Tänk, jag har inte fått läsa Kuriren till morgonkaffet på en evighet! Tack snälla ni!!

Fredag kväll och dags för bolibompa. Blir en lugn kväll och en lugn helg med familjen.

Politiker...

...gillar jag inte. På nåt sätt så känns det som om dom finns till bara för att irritera mig. För visst skulle samhället funka bättre om det var människor med sunt förnuft som styrde? Anledningen till att jag är sur som ättika är att jag varit på föräldramöte i kväll. Kommunen vill byta lokaler för Novas dagis. Det å andra sidan kan säkert vara bra, men, det är sättet dom gör det på som irriterar mig. Jag orkar inte gå in på det nu. Vill inte ödsla energi på saker jag inte rår på.

Gullungen vaknade 7.30 i dag. Så tidigt har hon inte vaknat på länge. Kändes faktiskt skönt för nu fick vi lite extra mystid på morgonen innan det bar i väg till dagis och jobb. Eftersom jag var på f-mötet så började jag kl 10 och jag var ensam på jobbet fram till ca 12. Ovant att jobba dag men det var kul. Satte på lite bra musik i min telefon (som jag köpt högtalare till) och rockade loss med allt rapporterande, posthanterande och mailande hit och dit. Alltså, det här är så j**la kul!!! (ursäkta uttrycket) Varje dag bara susar fram och jag känner mig så otroligt inspirerad. Flera roliga incidenter inträffar varje dag. Jag vek mig dubbel i går av skratt när min kollega T kom med sina roliga metaforer. Man ska ha roligt på jobbet. Så är det bara! *s*
Å i morgon är det fredag! *wohoo*

Dagens ordspråk:

"Always think outside the box and embrace opportunities that appear,
wherever they might be."
Lakshmi Mittal, CEO of Arcelor Mittal

Vårkänslor

I dag skiner solen från klarblå himmel. Det känns så skönt att det är mars, det är ju vår i luften! Känner mig på glatt humör i dag. Ser fram emot en skön promenad till jobbet. Fått mer och mer ansvarsuppgifter och det här är så kul!! Älskar siffror och administration. Äntligen får jag hålla på med sånt jag tycker är allra roligast. Hålla ordning och sortera papper, ta fram underlag och rapporter och all vad det nu är. Excel och jag kommer inte så jättebra överens men jag lär mig mer och mer varje dag. 

Nu ska jag laga lite lunch och ta en god kopp kaffe innan jag knallar i väg. Önskar er alla en fin dag!