Senaste nytt...

Har de senaste 3 veckorna jobbat med några sidor som ska till Novas dagis. Alla barnen där har en eget litet häfte med bilder på dom och deras familjer. Barnen tycker det är jättekul med dessa häften och de sitter ofta och kikar i dom. Jag blev glad när Novas fröken (svärmor/farmor) frågade om jag kunde göra några sidor till Novas häfte. Tar ju varje chans jag får att scrappa. :) Roligt med ett nytt format också, A4. Så, nedan följer några sidor ur detta häfte. Jag tar inte med alla jag gjort eftersom jag inte hunnit fråga om lov om jag får lägga ut bilder på de personer som är med.

 

Internet!

Jihaaa, vi har internet som funkar i huset!!! Efter många om och men och sex veckors väntetid så har vi fått internet och telefoni som fungerar!  Vilken lyx! Har iofs haft tillgång till internet på jobbet så jag har kunnat kolla mailen och betalat räkningar men ändå! Inte har jag tid att skriva en massa mail och kolla saker och ting som jag brukar när jag är hemma.
Det här känns lyxigt! :)

Vi har haft en lugn och trevlig dag idag. Vi försov oss i morse så M blev några minuter sen till jobbet men i övrigt så har det varit lugnt. Jag har städat och tvättat och vikt tvätt. Nova har lekt ute lite och sen efter lunch då, det bästa av allt, Ellen och hennes mamma Josefin kom på besök. Dom var här hela dagen och har ätit middag med oss. Kul både för mig och Nova med "lekkamrater" :)

I övrigt så har allt rullat på bra. Fullt upp på jobbet och fullt upp hemma med att komma iordning. Tror att vi har kommit en bra bit på vägen nu. Novas och mitt rum är klart. Ni som har kollat min andra blogg vet ju det. Det fattas några hyllor i mitt rum som M har målat till mig och som nu är klara för uppsättning. När dom är på plats så får jag upp det mesta från golvet så att det inte ser så överbelamrat ut. Jag ska ta mera foton sen när allt är helt klart. Nu känns det som hemma. Jag trivs otroligt bra här och varje morgon när jag vaknar så är jag så otroligt glad och tacksam för det här fina huset. Tänk, jag är husägare! Ibland när jag går omkring bland folk så kan jag undra om det syns på mig? *fnissar* Syns det att man är husägare och otroligt stolt och glad?

Sitter i mitt rum just nu och skriver. Lyssnar på Van Morrissons "these are the days"...

These are the days of the endless summer
These are the days, the time is now
There is no past, there's only future
There's only here, there's only now

Oh your smiling face, your gracious presence
The fires of spring are kindling bright
Oh the radiant heart and the song of glory
Crying freedom in the night

These are the days by the sparkling river
His timely grace and our treasured find
This is the love of the one magician
Turned the water into wine

These are days of the endless dancing and the
Long walks on the summer night
These are the days of the true romancing
When I'm holding you oh, so tight

These are the days by the sparkling river
His timely grace and our treasured find
This is the love of the one great magician
Turned water into wine

These are the days now that we must savour
And we must enjoy as we can
These are the days that will last forever
and you've got to hold them, in your heart

Nu ska jag scrappa. Bäst å passa på när inspirationen flyter. Önskar er alla en underbar helg!