Äntligen fredag!!

Åh, va skönt att det redan är fredag igen! Börjar jobbet nio idag så jag ska strax fara.
Ville bara önska er alla en lugn och skön helg. Må väl!
Kram!


För mig själv

Nova är på skolan och Martin jobbar. Jag börjar inte förrän kl 13 så jag är lite för mig själv här hemma. Lyssnar på Ulf Lundell och en brasa brinner. Tänkte scrappa lite. Det var ett tag sen sist. Varit på väg flera gånger men nåt händer alltid så man måste avbryta. Nu har jag dock 3½ timme innan jag måste iväg så det är väl lika bra att sätta igång. :)


Söndagssurr...

Helgen har gått fort som vanligt men vi har fått en hel del gjort dock. Jag har städat och skurat, hängt upp gardiner, plockat bort sommarkläder och skor, städat Novas rum och tagit fram hennes dockskåp (mitt gamla rättare sagt). Hon har lekt med det i stort sett hela dagen.
I går var vi och hämtade en pall med ved som Martin har lagt in i garaget. Känns skönt att ha det klart inför vintern. Å andra sidan, vi eldar morgon och kväll så det räcker nog inte så långt. :)
Nu i kväll så for jag och storhandlade inför veckan. Himla smidigt att fara på kvällen faktiskt. Minimalt med folk så man kan gå i lugn och ro och det är inga köer.

I morgon är det måndag igen och man ska jobba. Längtar till vecka 44 då Nova har höstlov och Mikaela kommer hit.

Avslutar detta inlägg med en låt jag tycker är så fin och denna är bättre än originalet. Låten får mig att tänka på Nova och den ångest man känner inför det faktum att hon växer upp så fort. 
Känner att jag vill ta vara på varje dyrbar minut man har.  


Ulf Lundell = bäst just nu


Mys av högsta kvalitet


Vi gjorde premiärbrasan i tisdags. Så underbart härligt! I dag jobbar jag kväll så jag är hemma än och pysslar med lite av varje. Naturligtvis med en brasa tänd. :)
Här är vad som annars hänt och händer:
I måndags så plockade vi bort sommaren. M a o så satte vi bort utemöbler, tog in cyklarna i förrådet, packade ihop studsmattan m m. Vemodigt.
Tisdag kväll så bytte Martin däck på båda bilarna. Det var förutspått att det skulle bli snöstorm på onsdagen men det blev regnstorm i stället. Nova skulle egentligen på utflykt till Ormberget med skolan men det blev tack och lov inställt. Hade inte varit kul att skicka i väg henne i det vädret. *brrr*
Jag ser fram emot höstlovet för då har jag tagit semester för att kunna vara hemma och mysa med Nova. Hennes kusin, min yngsta systerdotter Mikaela kommer upp då. Det ska bli så kul att se henne och få pyssla om henne lite.
Novas kusin Herman har fyllt två år och vi var där på kalas. Tänk att han redan är två år!
I november så far jag och Nova till Grycksbo på mammas 70 årskalas.
Fullt upp m a o. :)


Snö...

Japp, ni läste rätt. Det snöar i sunderbyn! Usch och fy! Vilken tur att kaminen är på plats med rökrör och allt. Det är bara takstegen och en besiktning som fattas. Helgen har varit ganska lugn. Jag var ledig i fredags och jag har städat, tvättat och plockat typ hela helgen. Bytt gardiner och piffat lite. Det är inte klart än. Ting tar tid.
I dag hade vi våra vänner Josefin, Olle och Ellen på middagsbesök. Det var mycket trevligt. Nova har inte lekt med en kompis på hela helgen och Ellen har varit utomlands en vecka så dom hade väldigt roligt tillsammans. I morgon är det måndag igen och det känns inte alls kul. Jag vill ha mer helg så jag får sova!

Snart klart

Golvet är på plats.
Kaminen är på plats (-rökröret dock men ändå).
Väggarna tapetserade och målade.
Ny spis är på plats så nu kan vi laga mat igen. :)
Följande återstår:
Den berömda listningen som brukar ta tid... 
Lampor till fönstren och till köket måste inhandlas.
Städning.
Å till sist, det roligaste av allt, piffet! :)