Senaste alstren...

Dessa gjorde jag på klubbens senaste träff i Kalix:
image573
Köpte mig grungeboard av Lena på Lajm som jag provade för första gången. Härligt material att jobba med. Använde oxå mitt nya alfabet Beuty Queen. Just den här bilden av Nova älskar jag. Hon ser så härlig ut! Gjorde den efter en skissutmaning som vi hade på träffen.
image574
Återigen grungeboard samt att jag här använt mitt nya alfabet Journal. Bilden togs på den sista färden med båten innan det var dags att dra upp den för vintern.
image575
Oj, den här blev suddig men ni ser att det är från ett kalas och det var när Nova fyllde 3 år. Underbara färger på papperet och även här har jag gjort titeln med Journal.
Ja, det var allt för denna gång. Man kan lugnt säga att jag scrappar sakta nu för tiden. :)

Sol!

Nu tror jag att sommarvärmen är på väg för nu kan man gå i shorts ute utan att frysa. :) Känns underbart! Nova är ute själv med en granntjej och leker i lekparken och jag går här hemma och plockar bort vinterkläder. Kikar ut stup i kvarten så att jag håller lite koll på vad tjejerna gör. Nova känns så stor nu och hon blir så stolt när vi låter henne gå ut själv. Men det arma modershjärtat är oroligt ändå. Undrar när oron går över?

2 down

2 to go....men nu orkar jag inte sy mer idag. Nu ska jag umgås med Nova och vara ute i solen en stund. I kväll ska jag hem till Madde och dricka vin och skruva IKEA möbler. :)  Undrar vad som går bäst? Dricka vin eller skruva möbler? Nåväl, det märks nog.

Ett konstaterande

Jag kan verkligen inte sy!! *muttrar surt* Jag är kvinna och är totalt värdelös på att sy!! Hur kunde jag vara så dum å säga till Martin att, jo då, jag kan sy nya överdrag till båtens kuddar, inga problem, hur svårt kan det vara?!
/&#%%"/¤%"/&)T%G(=)/&%(") = extrema svordomar (tur att Nova och Martin inte är hemma)

Vårruset

På Novas dagis så hade de vårruset i torsdags. Det har sina fördelar att jobba kväll ibland för nu kunde jag vara med och titta, ta kort och filma. Nova var jätteduktig och sprang fort. Här är några bilder:
Det här är efter loppet. Fick inga bra bilder på bara Nova när hon sprang.
image567
image568
En medalj!! Manne kikar fram också.
image569
Bästisen Sabrina.
image571
Belöningen.
image572
Det var så kul att jag kunde vara med och titta. Nova sprang så fort och var jätteduktig!

Nu skiner solen från blå himmel. Synd att man måste stanna inne och städa, tvätta och sy! (Syr nya kuddar till båten) I morgon däremot, då ska jag vara ute och hitta på nåt. Önskar er alla en trevlig helg!

Onsdag

Shit, vad tiden går fort!! *gahh* Vars är stoppknappen?!

Äntligen måndag...

Veckans ordspråk:


"Nurture your mind with great thoughts for you will
never go any higher than you think."
~~Benjamin Disraeli, 1st Earl of Beaconsfield~~


Eddie Vedder...

...heter sångaren i Pearl Jam och det är han som har gjort soundtracket till filmen Into the wild. Satt i natt och lyssnade på sång efter sång och dom är väldigt bra. Den här blev favoriten: http://www.youtube.com/watch?v=SVQEsKDcl2A&NR=1


Sömnlös...

...i Seattle...vilken bra film det är! :)
Sitter hemma solokvist, Nova sover och jag tittar på Meg och Tom. Det görs inte filmer som denna nu för tiden. Den är verkligen en klassiker. Hoppas du har en trevlig fredagskväll också!


Internet

är kul när det funkar. :/

Våga släppa taget...

...är inte lätt men just nu är Nova ensam i lekparken med en kompis och leker. Huvva, det känns nervöst men nån gång måste man visst våga släppa taget litegrann. Jag hör dom väl där dom gungar och lever om och tur är väl det... Nej, jag tror jag måste gå och titta till dom....