Nya alster

Först ut är en doppresent till min brorsdotters sons dop. Jag gjorde först en canvastavla och sen ett minialbum efter en ide av Pysselgumman . I hjärtat på tavlan ska det vara ett foto på Izak från dopdagen.
image545
image546
image547
image548
Sen kommer minialbumet. Det är 2 fotoramar som jag har satt som fram och baksida och för första gången i mitt liv så har jag sytt med symaskin på ett alster! :)
image549
image550
image551
image552
image553
image554
image555

Sen över til några lo´s jag gjorde under mässan och under träffen i helgen. Kan inte publicera alla eftersom det är människor på bilderna som inte vill bli publicerade.
image557
image559
image560image561
Jag har börjat med ett album om sommaren 2005 då vi flyttade från Norge och hit.
image563
image564
image565
image566
Det gick fint att ha med sig Nova på träffen om än hon blev uttråkad efter några timmar och ville hem. Hon kom och gick lite som hon ville under helgen. I går efter träffen var vi bjudna på middag hon Martins bror med familj. Det var mkt trevligt. Lille Herman har blivit så stor och sitter själv nu. Filippa kom på scrapträffen oxå men hon tröttnade lika fort som Nova. :) Dom lekte desto mer i går kväll.
Det var allt för den här gången. Dags att göra sig i ordning för jobb så småningom. Ska jobba kväll i dag eftersom vi har nya säljare som ska ta samtal. *spännande* Måste kika in på hemnet först bara och se om det kommit nåt nytt och spännande vilket jag betvivlar. Det var verkligen ett drömhus som slant oss ur nävarna. :(


Karlavagnen och scrapträff

I kväll får ni ratta in Karlavagnen på radion 22.10 för jag ska nämligen vara med. Ämnet är "klubben vi inte visste fanns" och dom vill att jag berättar om Pysslarna . Det ska bli spännande!

Dessutom är det scrapträff i helgen och Nova ska vara med å scrappa. I morgon kväll ska vi gå bort till lokalen med grejerna och börja lite smått. Sen får vi se hur mkt hon orkar va med i helgen men jag har lovat henne att hon får vara med så länge hon vill så jag är inställd på att inte få så mkt gjort själv. Det gör mig inget, ser fram emot lite kvalitetstid med min lilla tjej.

I dag skiner solen och det är varmt och skönt ute. Ska gå till jobbet lite tidigare och göra undan lite jobb. Nästa vecka så jobbar man bara 2 dagar och veckan efter börjar 7 personer på utbildning. Det är en hel del som ska förberedas så det är lika bra att börja.

Veckans ordspråk:

"The first rule is to keep an untroubled spirit.
The second is to look things in the face and know them for what they are.
~~Marcus Aurelius, Emperor~~

Fredag

Som en förklaring på mitt förra deppinlägg så var vi på husvisning i söndags. Å som ni märkte så sprack ju den drömmen. För dyrt. Som alltid. Det verkar vara svårt att hitta det perfekta huset så man är väl dömd till att bo i den här sunkiga lgh ännu en sommar. Men, skam den som ger sig. Jag har tänkt att vi måste göra det bästa av situationen och försöka få det trevligare här. Vi har ju en tapetfond och golvfond. Time to spend some money! Ingen ide att gå och gräva ner sig. För eller senare så står Drömhuset framför mig.

I dag är det fredag. After work med jobbet. :) I morgon är det lördag och shopping i stan som gäller. Nova behöver lite fler byxor och Martin nya skor.


Helgens ordspråk:

"Feeling gratitude and not expressing it
is like wrapping a present and not giving it."
~~William Arthur Ward, Scholar~~

Mirakel

Finns dom? Det sägs att hoppet är det sista som lämnar en och jag har alltid varit en människa som hoppats på mycket. En del har gått bra och andra har gått mindre bra. Just nu känns mitt liv som en mardröm där det jag alltid velat ha är mitt framför näsan men när jag sträcker fram handen för att ta det så rycks det undan. Man kan ibland undra vad meningen är med allt som händer. Varför händer detta just nu? Är det något som i slutändan blir positivt eller? Jag önskar jag hade alla svaren för jag orkar knappt hålla huvet uppe just nu.


Veckans ordspråk:
Fix your eyes forward on what you can do,
not back on what you cannot change.
~~Tom Clancy, Author~~

Dags för en update

Vårat internet har varit lite upp och ner för mig på sistone men nu ska här komma ett inlägg. Så här tidigt brukar inte vi gå upp men i dag ska Nova få äta frukost på dagis och det är ju jättespännande tycker hon så hon har varit på väg i en halvtimme snart. :)
Själv ska jag till jobbet. Nu är det bestämt att jag ska jobba dagtid på måndagar fr o m nu på måndag. Det ser jag fram emot för då får jag träffa Nova mer. *glad* Sen får jag mer gjort på jobbet också på dagtid när inte säljarna är där. För övrigt har veckan varit lugn. Nova var hemma och sjuk tis-ons och själv började jag få ont i halsen men det har gått över tack och lov.
Mässan förra helgen var en succe!! Det kom mycket folk och jag hoppas att företagen som kom blev nöjda. Jag har inte hittat kabeln till min kamera så jag har inte lagt in bilderna än men det kommer.

I dag är det fredag. Härligt med en helg i lugn och ro. Efter influensa, mässan och allt det nya på jobbet så känns det skönt med lite lugn och ro. På söndag ska vi dessutom göra en grej som jag sett fram emot och jag hoppas allt går som jag vill. :)

Här kommer bilder från den enda dagen på påsken som jag orkade vara ute:
image532
image534
image535
image536
image537
image538

Å till sist några alster jag gjort på sistone:
ATC kort till en swapp jag var med i.
image539
Ett grattiskort..
image540
Ett minialbum till syrran.
image541
image542
En doptavla som min kompis V skulle ge sin kompis dotter.
image543
image544
Så fort jag hittar kabeln så kommer mera kort. Ha en fin helg!


Nu funkar det!

Har inte kommit in på bloggen på länge men nu funkar det! :)
Fredag i dag, i morgon börjar mässan!! I dag ska vi ordna i lokalen och fixa bord och sånt. Det här känns jättespännande! Hoppas bara allt blir lyckat och att många kommer och ser vad vi gör. Här hittar ni mer info om mässan: www.pysslarna.blogg.se

Helgens ordspråk:
If you dont think money can buy you happiness,
you dont know where to shop...
okänd

Välkomna!