Jag älskar mitt liv!

Faktiskt, just nu gör jag det. Allt känns så himla härligt! En frisk och underbar dotter, en sambo som gör mig galen av kärlek, en mysig lägenhet som vi trivs så bra i, ett roligt jobb med fantastiska kollegor, att så många har anmält sig till min scrapträff, att dom som gått min kurs är nöjda och superduktiga och mina härliga vänner Annelie och Linnea som jag ska träffa i morgon och vi ska scrappa en hel dag!!!!

And Siggi, thank you for your comment. I really enjoyed reading it and I think your swedish is just fine.  Please come back and visit me again, and if you also have a blog or a homepage, please let me know the url so I can visit it. Have a wonderful day and take care!

Å kom i håg detta mina vänner, I dag är första dagen på resten av ditt liv!

Dagens ordspråk...

The bond of all companionship,
whether in marriage or in friendship,
is conversation.

Oscar Wilde

Veckan som var i korthet...

  • Våren har kommit på allvar...
  • Måndagen gick kanon på jobbet!
  • Resten av veckan gick inte så bra.
  • Mina arbetskamrater är värda sin vikt i guld! *kramar*
  • Nova började dagis kl 13 ons-tors. Långa mysmorgnar med mamsen m a o.
  • Mitt första after work på fredagen. Mkt trevligt!! David & Nettan på besök senare på kvällen.
  • IKEA med Nova, svärmor och svärfar på lördagen. Mkt folk men kul.
  • Besök av Wilma och hennes mamma och lillasyster. Var ute i solen. Härligt!
  • En härlig våffelmiddag på söndag tillsammans med Filippa.


En fin helg...

Lördagen började med att jag fick sovmorgon så jag gick inte upp förrän efter 9. Mycket skönt! Sen for Martin och Nova för att handla och jag städade. På em så kom svärmor, svärfar, Martins bror Johan med sambo Åsa och dotter Filippa. Martin lagade en smarrig middag och efteråt blev det tårta. Jag fick många fina presenter bl a underbara rosor av min älskade sambo och dotter med presentkort på Lindex(han hade glömt att han redan köpt present förut)
 image210
En vacker vas med ett fång härliga tulpaner av Johan, Åsa och Filippa:
image211
Nya läckra sängkläder i satin av svärmor och svärfar:
image213
I dag kom det även ett roligt paket med rubons och band i posten från min vän June i Norge, Tusen takk igjen kjäre deg! *smil*
Eftersom Annelie tyvärr blev sjuk i går så kom Linnea hit i stället och vi satt och scrappade några timmar. Vi hade lite inspirationstorka till en början men sen lossnade det. Tror vi saknade Annelie för mkt. *ler* Ser redan fram emot nästa träff.
Måste ju lägga in en bild på presenten Martin glömde att han köpt. *fniss*
image214En alldeles äkta Crop in Style XXL wheeled tote. Ah, I´m loving it!!

Slutligen en go bild på Nova som jag tog häromdagen. Hon satt i soffan och höll om sin docka medans hon kikade på Bolibompa. Gulligt!
image215

I dag...

...fyller jag år! Hipp hipp hurra för mig!! Hade först tänkt ordna en fest men med tanke på hur intensivt allt har varit på sistone med jobb och kurs så orkar jag inte det. Det får bli en annan gång.
Det blir en lugn hemmadag och vi har bjudit övriga familjen här uppe på middag och fika efteråt. Om någon av er som läser det här är i krokarna så kom inom på en fika. I morgon smiter jag i väg till Kalix. Jag och Linnea ska hem till
Annelie och scrappa och jag ser verkligen fram emot det!! Snacka om härlig födelsedagspresent. Få sitta i lugn och ro och scrappa en hel dag och speciellt med Annelie och Linnea. Ni är så goa tjejer! Fick ju en kanonfin scrapväska i förskott av Martin innan kursen startade och nu har jag packat den ordentligt med allt smått och gott. Åh, vad kul det ska bli!! *GLAD*  
Eftersom det är min födelsedag i dag så lägger jag in en bild där jag oxå syns. Det är inte ofta för jag brukar vara den som är bakom kameran men den här gången är jag framför.
image209
Önskar er alla en underbar helg!


Min dotter är fotograf...

Kom på i dag att jag har ju helt glömt bort att lägga ut bilderna som Nova tog  på dagis för några veckor eller om det rent av var månader sedan... Hon har nämligen fått ärva min gamla digitalkamera och hon är faktiskt duktig! En dag ville hon ta med den till dagis. Så här blev resultatet:
image203
Hennes hylla är bredvid bästisen Wilma.
image204
Här har fröken lyft ner hennes låda så att hon kunde fota innehållet.
image205
En av Novas favoriter på dagis, Sabrina. Söt som socker!
image206
Den fina himlen utanför.
image207
Självporträtt av en underbar fotograf! Puss på dig gumman min!

Tagen!

Jag har blivit "tagen" av Anna...

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blivit "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg samt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista på deras namn. Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Så här är mina sex underligheter:

1. Jag träffade min sambo via icq. Vanligt nu för tiden men inte för 7 år sen. *ler*

2. Jag läser alltid slutet först när jag ska läsa en bok. Måste veta om det är en "happy ending".

3. Jag har ägt en Dodge Challenger -73a. Totalrenoverad och kanonläcker.

4. Jag har varit på en BSB konsert och skyllt på att jag var tvungen att följa med min systerdotter och brorsdotter...

5. Jag har 6 syskon, ca 25 syskonbarn och två syskonbarnbarn, kan inte hålla reda på allihopa. Är det konstigt att jag bara vill ha ett barn? *s*

6. Min högsta dröm är att kunna spela piano och gitarr.

Jag "tar": Jessie, Annelie, EmmaP, Jenny,  Fru Andersson och Hanna. *ler*

Hey...

.....did you give the world some love today babe? Ni vet sången....får den inte ur skallen....*s*
Hur som helst.....en kram till er alla från mig...*ler*


Puh, det är mycket nu...

Vi har flyttat in i nya lägenheten nu i helgen som var och det gick jättebra. Nu är alla grejer här och vi håller som bäst på att komma i ordning. Nova har fått sovrummet själv och jag och Martin sover i vardagsrummet. Ovant men det går. Jag sov jättedåligt första natten, låg och lyssnade efter Nova hela tiden men sen har det gått bättre. Hon ville ju ha eget rum själv och hon är jättestolt över det så då kan man ju inte vara en hönsmorsa. Det är dags att släppa taget litegrann. *s*

Funderar på att kanske fara till IKEA i helgen och införskaffa lite smått och gott. Eftersom vi båda jobbar under veckorna nu så är det bara helgerna vi har på att få till det här och att umgås mer med Nova. Får se hur vi känner det till helgen om vi har nån lust att fara.

Jobbet går väldigt bra! Vi gick i skarpt läge i torsdags, alltså ringa till riktiga kunder och inte för att öva,  och jag har sålt försäkringar varje dag sen dess. Inte så många men jag har sålt i af. Mycket ovanligt att man lyckas första dagen har jag fått höra så jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Äntligen känner man att man är bra på nåt. Att det ska vara så svårt att tycka att man är det. Det är konstigt hur man är egentligen. *ler* 

Novas farmor och farfar har hjälpt oss jättemycket med hämtning från dagis och flytten. Det känns så himla skönt att veta att dom finns och att Nova kan få sluta tidigare på dagis i bland. Om än hon trivs så blir det långa dagar.

I morgon och på torsdag är det dags för scrapkurs och jag ser fram emot att få lära ut denna härliga hobby.

Som sagt, det är mycket som händer nu men kul är det! Livet är underbart! *s*