Husdrömmar....

Jag har gått och drömt om hus i många år. Vill ha nåt som vi kan kalla vårat och som vi får göra vad vi vill med. Är less på att hyra om än vi trivs jättebra så är det ändå en massa att ta hänsyn till hela tiden. Man får inte väsnas för mkt eller poppa musik för högt. Man får inte måla och tapetsera som man vill och man är rädd för att det ska bli fläckar eller andra skador på väggar, golv eller skåp t ex. Jag är urless på dess förb.... betongväggar för att man inte kan sätta upp en enkel hylla utan att behöva ha en slagborr och en stark karl! *sur*

I går satte drömmarna ny fart. Vi var och tittade på ett jättefint hus i sunderbyn. *ler* Ett enplans hus på 100 m2 med garage. Alldeles lagom för oss tre. Det ligger så fint och man har utsikt över älven. Såg genast framför mig hur jag ville fixa till det med tapeter och nya golv, kanske göra om i köket på sikt. Ah, dessa drömmar. Det kommer väl antagligen bli budgivning som heter duga och det slutar väl på 1,6 miljoner eller nåt men drömma går ju...


Kommentarer
Postat av: Annelie

Härligt med drömmar! Såg bilderna. Så mysigt med utsikt över älven! Ska ni bjuda på det?
KRAM

Postat av: Jenny

Jätte fint hus! :-) Tyckte om det väldigt mycket! Längtar så mycket tills det blir vår tur att leta hus. Som sagt, man slipper grannar och får göra som man vill..
Men flyttar ni dit kommer vi sakna er mycket..Wilma pratar bara om Nova hela dagarna..:-) För jag antar att det blir att byta dagis då, men som tur är det ju inte så långt att åka och hälsa på!
Kram på dig!

2007-05-24 @ 16:55:19
URL: http://loverose.webblogg.se
Postat av: Annelie

GAHHH...du är puiblicerad på scrappiz bloggen darling!!! GRATTIS Och jag känner dig...woow wow jag känner en kändis tjohooo....
Oj där slog koffeinkicken till efter en stor kopp kaffen...hihi

2007-05-24 @ 18:32:11
URL: http://shipp.webblogg.se
Postat av: Maria R

Vi köpte hus (och flyttade från Luleå) för ca 8 år sen. En av anledningarna till att vi valde att bosätta oss utanför Luleå var att huspriserna (redan då) var på tok för höga och vi ville inte bo i ett radhus inklämda mellan grannarna (inget ont om dem som vill bo så, men det var inte det vi önskade). Vi har nu ett hus med en tomt på ca 4500 kvm tomt och mycket arbete både bakom och framför oss. För köper man ett billigare hus så finns det oftast hur mycket som helst att göra.
Jag kan bara säga att det är sååå skönt att slippa fundera på om man kan t.ex. tvätta en maskin eller om man kan ta en dusch, för att klockan blivit "för" mycket. Det är en otrolig frihetskänsla att äga ett eget hus och kunna leva ett friare liv.
Att gå på husvisningar är kul och man lär sig ofta något varje gång. Hoppas att ni finner/får det som är er dröm!

2007-05-24 @ 19:59:56
Postat av: Turnersurveys

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2008-05-20 @ 15:03:28
URL: http://www.turnersurveys.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback