Liten har blivit stor....

....för nu har Nova fått en stor säng! Hon har så snällt legat i sin spjälsäng i lite över 2 år så vi tänkte att nu är det nog dags. Hon har inte bett om det själv, hon har inte ens försökt klättra över, men vi har märkt att hon sovit lite oroligt till och från. Vi tror att hon tycker det är lite trångt. Visste ju att förr eller senare är det ju dags men det kom lite brått på så lite vemodigt känns det. Vi började prata om det när vi åt kvällsmat och så sa Martin att nä, nu fixar vi det och så gjorde vi det. Lyfte ner övre sängen från våningssängen och bar in den i sovrummet. Den är naturligtvis 1 dm för lång för att man ska kunna stänga dörren till klädkammaren men det gör inget. Nova blev jätteglad och hämtade genast sina verktyg för att kunna hjälpa pappa. Han slog ut några spikar som satt i sängbotten för den ramlade ur när vi lyfte sängen. Sen bäddade vi i den och hon klättrade i och sen klev hon inte ur igen. Vi borstade tänderna på henne när hon låg där och jag satte på pyjamas och gjorde henne klar. Låg bredvid en stund när hon skulle sova och hon somnade på 2 röda. Får se hur det går i natt. Här kommer några före och efter bilder:

Den här bilden är tagen i mars, tyckte att Nova sov så sött med sin bebbedocka så jag var tvungen att ta fram kameran. Så här såg det alltså ut när hon sov i sin spjälsäng.
novaisängen1
Har ni sett min nya säng?
novaisängen
Med hammaren i högsta hugg!
novasängen
Har ni sett min blåbärstunga? Fick blåbär av farmor i dag.
blåbärstungan
Mamma, ta kort på mina fötter! Självklart gumman!
novasfötter


Nova har blivit lite förkyld så det kan hända vi blir hemma från dagis i morgon. Får se hur natten går och hur hon verkar i morgon. Martin ska jobba i morgon. Han säger att han känner sig inte helt frisk ännu men att han kan nog jobba ändå. Tråkigt! Det har varit kul att ha han hemma några dagar.
Godnatt folkens!




Kommentarer
Postat av: Theodoroda

Wonderful site. Please continue this great public service.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback