Det började med sol...

...men nu tar molnen över igen. Jag har scrappat placeringskort till min väns bröllop och jag blev faktiskt nöjd. Stickles är min nya favorit. :) Ska hoppa in i duschen och göra mig klar och sen fara in till henne och äta lunch och se på deras nyrenoverade hus. *spännande*
Självklart måste ni få en bra låt med er.
Detta är den jag går och nynnar på mest hela tiden nu för tiden. Grymt bra!
Ha en fin dag!
 

En evighet, en kort sekund

Så känns livet ibland. Vissa saker varar en evighet och andra en kort sekund. Upp och ner, fram och tillbaka, hit och dit. Livet är hektiskt och ibland känner jag bara för att krypa ihop och somna ifrån allt. Men se, det går ju inte för man har ju sina måsten och åtaganden. Dessa måsten och åtaganden är något jag kommer skära ner på och det ser jag fram emot för jag orkar inte med allt. Mitt jobb och min familj kommer först. Så är det och så kommer det att bli.
Det känns som om jag har mist gnistan till min hobby, till mitt hem och jag vill få tillbaka den. Jag är inte mer än människa och måste inse att jag hinner inte med allt på det sätt jag vill. Denna konstanta ångest över allt jag inte hinner med och allt jag inte kan göra bränner i magen och det är dags att göra nåt åt saken. Prioritera annorlunda helt enkelt.

I dag skiner solen från klarblå himmel. Jag sitter hemma och har en god kopp kaffe bredvid mig och lugn musik på datorn. Jag skulle egentligen vilja vara på jobbet men måtte ordna lite annat först.

I går tog jag och Martin ett brejk från vardagen och åkte till IKEA. Bara han och jag. Välbehövligt. Det var en rolig tripp och vi har handlat lite smått och gott till hemmet. Bilder kommer. När jag kom hem igår kväll så hade han skruvat och fixat och det blev jättebra.

Nova växer så det nästan knakar och hon har tagit fram cykeln. Nu är det verkligen vår i luften. Hon blir så stor och man blir förvånad varje dag över hennes framsteg. Min älskade lilla tjej! Tänk att hon börjar 6 års till hösten! Var tog alla åren vägen? Det känns som igår som hon låg nyfödd och härlig på mitt bröst och nu är hon snart 5½ år! Ojojoj...

Nu är det dags att bege sig till jobbet. Förutom familjen så är jobbet min livlina och där kan jag andas. Det borde inte heta jobb egentligen för det känns inte som ett jobb.
Ett andrum är ett mer passande ord.

Må väl! *kram*

Söndag morgon

Martin sover än så jag och Nova har morgonmys i soffan. Har alla dessa måsten som ständigt hänger över en men jag ignorerar allt än så länge. Hur ofta får jag mysa med Nova nu för tiden? I går var hon hos en kompis i flera timmar. Självklart vill hon hänga med kompisarna i stället för att roa sin gamla morsa. Fördelen med detta är att jag och Martin får mer kvalitetstid vilket är bra.
Det behövs det också.

I dag ska jag på styrelsemöte med Pysslarna. Ska klämma in ett träningspass också. Nu var det några dagar sen sist så jag måste iväg idag. Det här går alldeles lysande, -2,5 på 2 veckor. Min nya jeans känns dock slappa redan vilket inte är lika kul. Ser fram emot en ny garderob. Det var lite roligt på jobbet häromdagen, chefen hade köpt en bulle var till oss till ett möte men jag tog bara nån liten tugga och sen kastade jag resten. Det kändes motbjudande. Jag är dock känd för att vara en riktig gottegris så jag chockade dom lite. *hehe*

Nu har Martin vaknat så nu ska jag ta en dusch så jag piggnar till och sen kasta mig över alla måsten. Tipsar om en ny låt jag hört på radion under veckan. Jättebra låt. Önskar er alla en härlig dag! *kram*


Skönt...

Tränat 1 timme. Jag lyckades t o m springa på löpbandet en stund. Men nybörjare som man är så såg det nog komiskt ut så jag övergick till snabb gång. Bra musik i lurarna och nästan ensam. Då är det kul att träna. Å andra sidan är det kul att träna med en vän oxå eftersom att man då kan pusha varandra. Dock är det inte ofta man har sällskap annat än av sig själv så då är det fokus och bra musik som gäller. Armar, mage och ben värker så jag måste ju ha gjort rätt.

Tyvärr kom jag på mitt i allt att jag glömt handuken hemma så det var bara å fara hem och duscha. Trodde jag skulle äta lunch med mina kollegor idag men det var i morgon så jag har ätit lunch hemma. Nu är jag alldeles strax på väg till jobbet. Solen skiner, himlen är blå och jag har 190 kusar under huven. *lovely*

A song for the road:


Off to the gym...

Nya löparskor, träningsbyxor och jacka och den här låten i lurarna. Nu är jag laddad!

Tillbaka till vardagen

Då var det vardag igen och det känns skönt. Härligt att få kliva innanför dörren på jobbet och känna lugnet sänka sig över mig. Shit, jag är verkligen jobbskadad. :) Energin är på väg tillbaka och magmusklerna värker så det känns bra.
Ps. Min nya diet avslöjar jag inte. En kvinna måste ju få ha några hemligheter. ;)

Bjuder på en suverän låt som är skitbra att träna till. Man vill bara ta i mer och mer...


Påsken 2009

Är snart slut och för att vara helt ärlig så längtar jag efter den normala vardagen igen. Förstå mig rätt, det är härligt med ledighet men jag har varit så trött och ur form så det har varit jobbigt. Det är ju inte så passande att lägga sig på soffan och glo på tv i 5 dagar så jag fick tvinga mig upp och försöka fungera. Jag som hade så många planer på allt jag skulle hinna och inget är gjort i princip. Det är först igår och idag som jag nästan har känt mig som människa igen. Det har ju inte hjälpt att vädret har varit tråkigt heller. Idag lyste dock solen vilket var välbehövligt.
Här är lite bilder från vårat påsklov:

Nova och jag gör påskägg. Vi började ena dagen och avslutade pysslet dagen efter.

Till och med jag fastnade på bild. Ser lika trött ut som jag känner mig.

På långfredagen var vi på middag hos släkt och det var jättekul tyckte Nova...

I dag var jag och Nova ut till Hindersön med våra vänner. Tyvärr jobbade Martin så det var bara vi som fick njuta av solen. Lite scary var det att köra ut dit eftersom det var massor med flödvatten och värre blev det när vi skulle hem. Men hem kom vi och jag satt ute på altanen och lapade ännu mera sol medans Nova lekte med snö och vatten.

Så här går det när Nova och Ellen tar kameran och busar.
Nu på kvällen har jag och Ellens mamma Josefin varit och bränt kalorier på gymmet. Det kändes riktigt bra faktiskt och 1 och en halv timme senare var man riktigt svettig och mör i musklerna. Kom på att jag måste köpa bättre skor som jag kan springa i. Min rygg har tidigare protesterat mot löpning men hade det inte varit för skorna så hade jag klarat av det mkt bättre. Till skillnad från de flesta så har jag faktiskt lyckats gå ner i vikt under påsken. Satte ett mål i januari och den är snart nådd. :D Kommit på en ny diet som är klockren så senaste veckan så har det minskat 1, 5 kg. Ser fram emot bikinisäsongen 09. :)



Till världens bästa chef..

Grattis på födelsedagen Karina! Jag har redan grattat eftersom din födelsedag var i går och jag vet att vi inte ger varandra födelsedagspresenter men jag vill ändå ge dig något för att visa min uppskattning. Jag minns att detta är din favoritlåt och du har så rätt, den är helt underbar i just den här versionen. This one is just for you! För att du är precis den du är.
Jag är stolt över att få jobba med dig. *kram*
 

Dagens ordspråk

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. (så sant, så sant)
Confusious, Philosopher

Middag med vänner...

Å jag och Madde dricker vin (igen) och surfar youtube på fina låtar. Hittade denna:

Det var det

Sitter här i soffan och benen vill inte bära mig härifrån. Känner mig lat och orkeslös. Det är verkligen inte bra med semester för man kommer helt ur banan. Har en jättehög med tvätt som väntar, en full diskbänk som pockar på uppmärksamhet, skitiga fönster och alla scrapgrejer ligger fortfarande och väntar på att bli upplockade. Gah, jag ids inget av det. Har ni nån gång suttit i bilen och kört och bara känt att, nej, jag svänger ut på E4 i stället? Tar mig ett break och bara kör dit näsan pekar. Viljan att fly vardagen. Jag får den känslan ibland. När saker och ting känns jobbigt och man egentligen bara vill krypa ihop och somna om. Min chef är en klok människa. Hon säger alltid, börja med det jobbigaste Anna, skjut inte upp det och när du gjort det jobbiga så känns det mycket bättre efteråt.
Naturligtvis har hon rätt.
Så jag ska ta tag i allt det jobbiga och invänta känslan av att allt känns bättre.

Gammal goding

Hörde den här på radion idag och det var länge sen sist. Kommer ihåg första gången jag hörde den, i Norge faktiskt av alla ställen, och jag blev förvånad över att han kom från Boden av alla ställen. :)
Lyssna och njut!
 

The killers

Den här låten har jag gillat sen första gången jag hörde den. Så bra!!
Have a nice day!

Tapeten...

Fått några frågor på vad tapeten i sovrummet heter och det är Deluxe från Fiona walldesign

Vilken helg!

Mässan är avklarad. :D Det var en rolig och spännande helg med mycket arbete men nu är det gjort. Känns skönt för det är mycket jobb med en mässa.
Tack till alla er som kom dit! Ni gjorde helgen speciell!

Jag ska fotografera mina alster så ni ser vad jag gjort. Måste bara landa i vardagen först. Tvätt, städning och allmänt plock. Längtar till påsken då vi är lediga. Ska bli skönt att få ladda batterierna.

Må väl!

"All things are difficult before they are easy."
-John Norley