Kom å kolla!

Eftersom vi inte har nät och jag så gärna vill visa er bilder på huset så har jag skaffat en till blogg som jag kan skicka bilder till via mobilen. Kul va? Så kom å kolla!

http://marinabloggar.blogspot.com

Tack Madde för att du hjälpte mig igång! *kram*

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh vad roligt med lite bilder Ser jätte fint ut..!!! Wilma saknar redan Nova.. Hon hade inte vetat vem hon skulle vara med i går på förskolan...och tjatar om Nova hela dagarna.. Vi ska åka och hälsa på ..skriva brev och allt möjligt.. gullunge! Tror att hon tror att ni bor längre bort än vad ni faktiskt gör...Vi får höras gumman.. Kram kram

2008-09-24 @ 14:18:35
Postat av: Marja

Grattis till husägarna! Vad fint det ser ut! Du får ha pysslarnas scrapträff i ditt scraprum nån gång! =) Många lyckofyllda dagar till er alla i ert hus! =)



Kram, Marja

Postat av: martina

Heej! tack så mkt, jag hoppas att det blir den är lite mindre än den vi har nu men det blir bara lite mysigare :) nu ska vi försöka hitta nån som vill flytta in här snabbt :) hur gåre med flytten? Kraam!

2008-09-29 @ 13:49:14
URL: http://martiiniz.blogg.se/
Postat av: martina

hej!! okej jag ska fortsätta då :) hehe! får skriva till mig själv som en dagbok då.. så spelar det ingen roll hur många som läser den ju! då är det skrivet för mig.. jag ska börja rensa köksskåpen idag, det är ju en del grejer som är pappas som inte ska med så jag har något att göra kan man säga! :) Kraaam!

2008-10-21 @ 14:23:38
URL: http://martiiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback