Renovering

Nu har vi äntligen börjat i vårat sovrum. Vi kände efter julen att nu är det dags att fortsätta renoveringen och vårat sovrum är först ut. Då vi fortfarande inte lyckats bestämma oss vars kaminen ska stå så får vi vänta med vardagsrummet.
Vi är riktigt seriösa här och det duger inte att bara smälla upp en ny tapet utan vi har rivit väggen mot badrummet för att kunna isolera och sätta upp gipsskivor i stället. Älvsbyhus isolerar inte innerväggar och det märks. Det är lyhört här så vi har bestämt att varje rum vi renoverar nu så ska vi göra samma sak.

Nova river tapet. Hon tyckte det var jättekul och hjälpte till massor. Det som var blått var målad easy cover och den är lätt att riva av.

Martin laddar med en snus innan arbetet fortsätter.

Vi började riva tapeter även på denna vägg innan vi bestämde oss för att riva den istället.

Badrummet är på motsatt sida. Skivorna ser fläckiga ut men det är tydligen några specialskivor för badrum. Det är inte spånskivor där som dom vi rev ner.

Isolerat och gipsskivor på plats. Jag har en sån händig karl! *kääär* *fniss*
Nu gäller det bara att bestämma oss för en tapet....men innan vi kommer så långt så ska allt spacklas och slipas. Man märker verkligen att ljudnivån är lägre. Skulle bara vilja ha bättre dörrar också men det blir en annan gång.
Alla möbler utom köksbordet och cdhyllorna är sålda. Vi har under tiden lånat stolar av svärmor och svärfar och ärligt talat är dom sååå snygga att jag skulle önska vi alltid hade såna. :)
Ett litet fyrkantigt lack bord från IKEA är vårat temporära soffbord för tillfället och de flesta böcker och annat innehåll ur tvmöbeln och bokhyllan är nerpackat.

Kommentarer
Postat av: Catta

Jag är SÅ imponerad att ni faktiskt gjorde slag i saken och sålde allt! Något som många säger och tänker men inte får gjort. Tummen upp för enhetlig inredning! Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback