Förändringar

Efter en natt med dålig sömn och mkt tankar så vaknade jag av 2 goa armar om min hals och kalla små tår mot mitt ben. Bara det gjorde att jag kände att den här dagen kommer att bli bra. Nova har fått vara ledig i dag eftersom vi skulle på hörcentralen 14.30. Jag hade lovat henne att vi tjejer skulle ta bussen till stan så efter en god frukost så gjorde vi just det. Jag hade ett möte på jobbet kl 13 som hon skulle följa med på så vi gick och shoppade lite aktiviteter till henne att pyssla med under mötet. Hon fick även en ny morgonrock och Bebben (dockan) fick en ny mössa. Vi åt lunch på stället som gör sveriges godaste hamburgare innan vi tog bussen till jobbet. Alla tyckte Nova var så söt och hon var så snäll under mötet och skötte sig exemplariskt. Kl 14 kom Martin och hämtade oss och vi for till sjukhuset för att göra hörselkontrollen och den gick JÄTTEBRA!!!! Wohoo!!! Känner att jag vill jubla av glädje!!! Absolut inget fel alls på den hörseln. Tji fick hon, tanten på BVC som skrämde upp mig alldeles i onödan.

Om gårdagen kändes tung jobbmässigt så har den här dagen var lätt. Glädjen är där. Eller i allafall hoppet om glädjen är där. Som jag skrev i går så kändes det mkt vemodigt att dessa 3 personer slutat men i dag känns det bättre. Trivs man inte med det man gör så bör man se sig om efter nåt annat. Så enkelt är det eller så enkelt borde det vara.
VD:n, försäljningschefen och en till (minns inte vad han är, sorry) kom upp från Stockholm idag och informerade oss om budget och resultat och även om det som inträffat och vad som händer framöver. Jag hade oxå ett samtal med försäljningschefen där jag blev tillfrågad om jag ville ta mera ansvar. Fick klart för mig att dom behöver mig och min kunskap nu och det kändes skönt att få det bekräftat från henne. Så i går var min sista dag som säljare. Jag är numera kvalitetsansvarig med nya arbetsuppgifter såsom att hålla utbildningar, få igång nya säljare och vara produktspecialisten här uppe. Jag hade sen möte med de två andra kvarvarande teamledarna och det är vi som ska hjälpas åt med det här och jag är övertygad om att det kommer gå bra. Var och en av oss har våra kvaliteér och tillsammans kommer vi fixa det här. När jag for hem idag så poppa den 
här melodin upp i huvet och det är som han sjunger: Its gonna be a bright and sunshiny day.

Kommentarer
Postat av: Tokfia

wow! Vad glad jag blev att läsa ditt inlägg. Gav mig en kick att se lite ljusare på min egen tillvaro! Grattis till din nya titel får jag väl passa på att säga också. Härligt!

Postat av: EmmaP

Grattis!! Hoppas det kommer gå bra för dig i din nya position! :) Skönt att Novas hörsel är bra också.

2008-02-22 @ 12:28:41
URL: http://emmper-2.blogspot.com
Postat av: Milla

Grattis Anna, du är ju bäst, det visste jag redan!!

2008-02-22 @ 21:59:39
URL: http://metrobloggen.se/camillaslivochlustar
Postat av: Tessan

Hej vännen! Verkligen å höra att du har fått mer ansvar på jobbe! Grattis! Ja trivs bra, säljer mer än ja förväntade mig men efter 5 år på Trygghansa borde ja väl kunna komma med något ;). Så klart är ja nyfiken vilka som har slutat?! Sköt om dig och så klart kommer ja länka din blogg :-). KRAMAR

2008-02-24 @ 20:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback