Förkyld

Vår lilla prinsessa har blivit förkyld. Märkte i natt att hon sov oroligt och att näsan verkade tät. Vi har alla sovit dåligt i natt. Stackars liten. I dag verkar hon iofs pigg förutom att näsan rinner. Får hoppas att det inte blir värre. Martin var ute och åkte mc med sina kompisar igår och dom filmade varandra lite. Nova har suttit och tittat på det nu på morgonen. Pappa wroom wroom säger hon och vill se om och om igen. Snacka om pappas flicka. *ler*
Det regnar ute och det känns lite trist. Vi ska fara och handla på en liten stund och sen blir det nog till att vara inne i dag. Har tänkt att Nova ska få scrappa lite. Får se hur det går. *fniss*
Det ska börjas i tid!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Tjena!
Har Nova blitt nåt bättre i förkylningen? Mina SNORungar *s* tror jag snorar på sista kapitlet, för denna gång. Hoppas det försvinner helt snart!

Hoppas ni hade trevligt igårkväll på stan! Själv åt vi kräftor på vår baksida. Bjöd OLLE och Josefine på kräftfest som present enfersom O fyller 30år på tis! Gott med småkyligt!

Nu ska jag blogg lite bilder från idag, var till Sunderby sjukhus och lekte i lekparkerna! Finns jättemånga finfina lekparker där!!

Kram grannen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback